Frivillighet Norge

5.desember åpner Frivillighetens År 2022, i Oslo Rådhus og hele landet

Del

Startskuddet for feiringen går på Rådhuset i Oslo på FNs dag for frivillighet 5.12.21. Det blir festtaler, utdeling av frivillighetspriser og underholdning. Kulturministeren, Visepresidenten, Ordføreren i Oslo og hundrevis av ledere fra alle landets frivillige organisasjoner kommer til rådhuset.

Program

kl. 14:00 – 18:00:
Frivillighetsfestival i Borggården til Oslo rådhus.
kl. 16:30 – 17:30:
Ordfører Marianne Borgen holder mottakelse i Oslo rådhus.
kl. 18:00 – 19:30:
Åpningsarrangement ledet av Solveig Kloppen, og avsluttes med utdeling av de nasjonale Frivillighetsprisene.

Pressen inviteres til å delta, for akreditering send en mail til birgitteh@frivillighetnorge.no

Bilder, video og stream
Pressemappe med bilder av de nominerte samt bilder fra arrangementet kommer på denne linken. Dette er bilder til fritt bruk i forbinnelse med arrangementet.

Det blir proffesionell 5-kameraproduksjon fra Rådhuset. Medier som ønsker å embedde streamen fra arrangementet kan gjerne gjøre det. Ta kontakt på mail for kode.

Mer informasjon om dagen på www.frivillighetensdag.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Frivillighet Norge

Frivillighet Norge
Frivillighet Norge
Øvre Slotts gate 2b
0157 Oslo

21 56 76 50http://www.frivillighetnorge.no

Frivillighet Norge er et samarbeidsforum for frivillige organisasjoner i Norge. Vi arbeider for en helhetlig frivillighetspolitikk for å sikre vekst og utvikling i frivilligheten, som er en hjørnestein i norsk kultur og samfunnsliv. Frivilligheten er mangfoldig og politikken må derfor ha et spekter av ulike grep for å gi alle deler av frivillig sektor bedre rammevilkår.

Frivillighet Norge ble stiftet i 2005 og har i dag mer enn 300 organisasjoner som medlemmer som til sammen representerer over 50.000 lag og foreninger over hele landet. Drøyt 10 prosent av medlemmene er minoritetsorganisasjoner.

Følg pressemeldinger fra Frivillighet Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Frivillighet Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Frivillighet Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom