Entra ASA

4Service med storsatsing i Tollgaarden

Del

(Oslo, 8. september 2021) 4Service har inngått en avtale med Entra om utvikling av et bredt spekter av serveringstilbud i Tollgaarden, like ved Oslo S. Planleggingen av det som skal bli en storsatsing for det ærverdige bygget er nå i gang.

Tollgaarden ligger noen få minutters gange fra Oslo S og tett på gangbruen over til Barcode. (Foto: 3D Estate)
Tollgaarden ligger noen få minutters gange fra Oslo S og tett på gangbruen over til Barcode. (Foto: 3D Estate)

Det historiske bygget Tollgaarden ligger i Schweigaards gate 15, bare noen få minutters gange fra Oslo S og tett på gangbruen over til Barcode. Eiendommen gjennomgår for tiden en totalrehabilitering og skal være ferdig sommeren 2023. Tollgaardens nesten 100 år lange historie skal nå videreføres i en fremtidsrettet og innbydende innpakning, samtidig som den gjøres mer tilgjengelig for byens innbyggere.

— For en serviceleverandør så er slike prosjekter fantastiske. Det å få være med og bidra fra en stolt historie til en fremtidsrettet kontoropplevelse – det skaper entusiasme. Tollgaarden blir en opplevelse som skal skape engasjement for den klassiske arkitekturen og historien, respekt for beliggenheten - i krysningen mellom øst og vest og gleden av å kunne utvikle og skape områder med mennesker i sentrum. Vårt engasjement for utenforskap sammen med YTE gir slike prosjekter en ekstra dimensjon ved at vi her skal gi mennesker en mulighet, sier konsernsjef Tor Rønhovde i 4Service.

Storsatsingen til 4Service Facility inkluderer ulike serveringskonsepter. Det vil bli en personalrestaurant som etter arbeidstid vil være åpen for alle, en kaffebar, ulike spise, -og serveringssteder, hvor blant annet den godt skjulte bakgården blir tatt i bruk og åpnet opp for publikum. I tillegg skal 4Service Facility drifte et møteromsenter som vil egne seg til ulike arrangementer eller korttidsleie av kontorplasser. Målet med satsingen er å gi et attraktivt tilbud til både leietakere, nærområdet og ikke minst bidra til å skape mer liv på plassen foran bygget.

– Det er gledelig å inngå denne avtalen med 4Service, og vi ser frem til et tett og godt samarbeid med å videreføre og fornye historien for dette markante bygget. Den store satsingen som vi nå velger å gjøre her, vil være viktig og passer inn i revitaliseringen av området. Gjennom engasjementet som 4Service har med YTE bidrar vi til å skape et jobbtilbud for mennesker som i dag står utenfor arbeidslivet. Dette er noe som er viktig for oss også, og vi håper at flere aktører velger å følge opp med lignende tiltak, sier Sonja Horn - administrerende direktør i Entra ASA.

Schweigaards gate 15 ble tegnet av arkitekt Henry Bucher og var oppført i perioden 1919 til 1926. Bygget ble tegnet og bygget for Oslos Jernbanetollsted, men har siden den tid også huset flere andre statsetater.

Nøkkelord

Kontakter

Stein-Arne Tjore, kommunikasjonssjef i Entra, telefon: 915 39 846, epost: stj@entra.no
Marius Pedersen, direktør Salg & Marked i 4Service, telefon: 400 65 067, epost: marius.pedersen@4service.no

Bilder

Tollgaarden ligger noen få minutters gange fra Oslo S og tett på gangbruen over til Barcode. (Foto: 3D Estate)
Tollgaarden ligger noen få minutters gange fra Oslo S og tett på gangbruen over til Barcode. (Foto: 3D Estate)
Last ned bilde

Om Entra ASA

Entra ASA
Entra ASA
Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 Oslo

21 60 51 00https://entra.no/

Entra er et av Norges ledende selskaper innen forvaltning og utvikling av næringseiendommer. Entra eier og drifter omtrent 90 bygg, med et samlet areal på omlag 1,3 millioner kvadratmeter, i Oslo og omegn, Bergen, Stavanger og Trondheim. Entra har en solid kundeportefølje med en høy andel offentlige leietagere. Selskapets forretningsstrategi er å være ledende på kundeopplevd kvalitet, levere lønnsom vekst og å være miljøledende i bransjen.

Følg pressemeldinger fra Entra ASA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Entra ASA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Entra ASA

Entra og Linstow kjøper ut Bane NOR Eiendom fra OSU30.6.2021 15:20:22 CEST | Pressemelding

(Oslo, 30. juni 2021) Bjørvika er det største byutviklingsprosjektet i Norge i nyere tid og er allerede et av Norges mest attraktive bolig- og næringsområder. Bak satsingen står Oslo S Utvikling (OSU), hvor Entra og Linstow nå kjøper ut Bane NOR Eiendom sin eierandel for 950 millioner. Samtidig gjøres det klart for 800 nye boliger, handel, serveringssteder og kulturattraksjoner ved fjorden i Bjørvika, til glede for beboere og besøkende.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom