SkiStar

40 dager igjen til påske

Del

Å feire påske på fjellet er for mange nordmenn en tradisjon de nødig vil gå glipp av. Nå er det 40 dager igjen og som vanlig kan SkiStars skianlegg by på tettpakkede påskeprogram. Stikkord er underholdning og konserter, blandet med bra skikjøring og morsomme familieaktiviteter i bakken. I Trysil spiller blant andre folkekjære Vazelina Bilopphøggers på Knettsetra, i Hemsedal er Klovner i Kamp og Broiler to av artistene som skal lage god påskestemning på afterski.

Det har lavet ned snø de siste dagene. Det lover godt for påskeføret i Hemsedal og Trysil. Foto: Ola Matsson
Det har lavet ned snø de siste dagene. Det lover godt for påskeføret i Hemsedal og Trysil. Foto: Ola Matsson

Snøen har lavet ned de siste dagene. Mars er jo historisk sett en fin snømåned, og i Hemsedal og Trysil er det nå mellom 80 og 100 centimeter snø. Og mer er på vei, ifølge værprognosene. Det lover godt for resten av skisesongen og ikke minst påskeferien. 

Kombinasjonen late dager i solveggen med familie og venner, skikjøring i vakker fjellnatur, aktiviteter og underholdning, er det som gjør påsken unik, mener Turid Backe-Viken, salgs- og markedssjef i SkiStar Trysil.

- For veldig mange av våre gjester er påsken sesongens høydepunkt. Sånn er det for oss som jobber på fjellet også. I Trysil kan du starte dagen med Tidligski og fantastisk skikjøring klokken sju om morgenen og spise frokost på Knettsetra. I barneområdene har Valle aktiviteter for de minste skikjørerne hver dag, og utestedene inviterer til afterski. Påsken gjør oss alle litt gladere, sier Backe-Viken smilende.

Og det er Backe-Vikens kollega i Hemsedal, Stein Helge Helland, enig i. Påsken er en fantastisk tradisjon, og trenden er at foreldre som har vokst opp med ski-påske på fjellet vil gi sine barn de samme gode minnene.

- I påsken finnes det litt ekstra av alt. I Hemsedal er det påskefestival med nevnte Klovner i Kamp på Skistua, det er gratis jibbeskole for barn og unge i blåparken og aktiviteter og show med Valle i barneområdet. Men det viktigste er selvfølgelig at våre påskegjester kan nyte gode skidager i kanskje Norges flotteste fjellterreng. Vi gleder oss alltid litt ekstra til påskeferien, sier Helland.

Svenske Åre er også en populær destinasjon for norske påskegjester. Å ta gondolen opp til mektige Åreskutan og skue utover Jämtlands flotte fjellandskap er en opplevelse for minneboka. Ved siden av Sveriges beste skikjøring er Åre er kjent for sitt gode restauranttilbud, pulserende natteliv og unike atmosfære. I påsken er artistene Petter og Benjamin Ingrosso blant artistene som opptrer på Åres mange scener.

Har du ikke bestilt opphold ennå er det ikke for sent, det er ledige hytter, leiligheter og hotellrom på skistar.com.

I Trysil varer skisesongen fram til 28. april, i Åre går heisene til og med 1. mai og i Hemsedal avsluttes skisesongen 5. mai.

Her er noe av det som skjer i SkiStars anlegg i påsken:

Hemsedal

 • SkiStar Jib Academy – gratis jibbeskole for barn og unge mellom 10 og 14 år.
 • Valles ukeprogram i barneområdene med blant annet show fra utescena.
 • Påskefestival 2019 på Skistua med DJs, livemusikk, afterski med blant andre Klovner i Kamp, Peter Simson og Loveshack.
 • Broiler og Salvatore, Rebecca og Fiona, spiller på Stavkroa Nightclub.
 • Bowling, klatring og masse aktiviteter i skiområdet.

Mer informasjon om påsken i Hemsedal finnes her

Trysil

 • Valles påskeparade på Høyfjellssenteret påskeaften.
 • SkiStar Jib Aacdemy for barn og unge mellom 6 og 14 år i blåparken
 • Tidligski i et nypreparert Høgegga med frokost på Knettsetra, onsdag til lørdag
 • Konserter, afterski og SeterRock med blant andre Vazelina Bilopphøggers, Rydell & Quick, Max Volum og Max Niclassons Duo.
 • NM i snowboard 10.-14. april.

Mer informasjon om påsken i Trysil finnes her

Åre

 • Red Bull Homerun 21. april for ski & snowboard. Førstemann ned fra Åreskutan til afterski har vunnet.
 • Valles aktiviteter i barneområdene, med show, skikjøring og ansiktsmaling.
 • Afterski, konserter og underholdning på Åres mange scener. Petter og Benjamin Ingrosso er blant artistene som skaper god påskestemning.

Mer informasjon om påsken i Åre finnes her

For mer informasjon:

Turid Backe-Viken, salgs- og markedssjef i SkiStar Trysil
Mob: +47 992 80 071

Stein Helge Helland, salgs- og markedssjef i SkiStar Hemsedal
Mob: +47 952 18 181

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Det har lavet ned snø de siste dagene. Det lover godt for påskeføret i Hemsedal og Trysil. Foto: Ola Matsson
Det har lavet ned snø de siste dagene. Det lover godt for påskeføret i Hemsedal og Trysil. Foto: Ola Matsson
Last ned bilde
I påsken er det ekstra god stemning i Hemsedal. Foto: Ola Matsson
I påsken er det ekstra god stemning i Hemsedal. Foto: Ola Matsson
Last ned bilde
Påsken byr alltid på litt ekstra av alt. Som konserter og underholdning, her Rydell & Quick som spiller på Knettsetra i Trysil. Foto: Ola Matsson
Påsken byr alltid på litt ekstra av alt. Som konserter og underholdning, her Rydell & Quick som spiller på Knettsetra i Trysil. Foto: Ola Matsson
Last ned bilde

Lenker

Om SkiStar

SkiStar
Sälfjällstorget
880 67 Sälen

+46 280 88050https://www.skistar.com/no/

SkiStar AB (publ) er notert på Nasdaq Stockholms Mid Cap-segment. Konsernet eier og driver alpinanlegg i Hemsedal og Trysil i Norge, i Sälen, Åre og Vemdalen, samt Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige, og St. Johann in Tirol i Østerrike. Markedsandelen i Sverige er 49 %, i Norge 30 % og totalt i Skandinavia 41 %. Kjernevirksomheten er alpin skikjøring med gjestens skiopplevelse i sentrum. Virksomheten deles inn i tre kjerneområder: Drift av skianlegg, infrastruktur og explotering.

Bilder og film i SkiStars presserom kan publiseres fritt i omtale av SkiStar, våre destinasjoner og produkter.

Følg saker fra SkiStar

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SkiStar på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SkiStar

SkiStars vinternyheter: Ny overnatting nære bakken, enda bedre skikjøring og restauranttilbud12.9.2019 06:50:00 CESTPressemelding

Skisesongen nærmer seg og det skjer mye spennende på SkiStars destinasjoner. I Hemsedal åpner hotellet FYRI Resort of Hemsedal med fantastisk utsikt og beliggenhet, i tillegg til to nye bakker og en ny heis. I Trysil blir skikjøringen enda bedre med bredere bakker og mer effektiv snøproduksjon. Et annet høydepunkt er åpningen av Scandinavian Mountains Airport, flyplassen mellom Trysil og Sälen som åpner 22. desember. I Åre utvides den allerede sterke restaurantscenen, da flere populære «Stockholm-krogar» etablerer seg i byen.