Konica Minolta

3D printere inntar videregående skoler i Rogaland

Del
La elevenes ideer komme til syne!

Rogaland er et foregangsfylke innen 3D print, og installerer nå  3D printere  til bruk i undervisningen i en rekke videregående skoler i fylket. Dette har blit svært godt mottatt av skolene.

En av disse videregående skolene er Gand VGS.  IT-leder Sverre Wilhelmsen sier:
- Vi har lenge ønsket å lage et kreativt rom for elevene. 3D print har endret elevenes forståelse for ideene sine sammenlignet med 2D. Han forteller også at 3D print er like populært blant lærere og elever. 

Se hvordan Gand VGS bruker 3D printeren HER! 

3D print egner seg spesielt for videregåendskoler med elektronikk-, bygg-, og industrielle produksjonsfag, i tillegg til kunst-, design- og arkitektfag. 

Morgendagens designere:

Konica Minolta leverer YSoft BE3D EDEE, en komplett og sikker 3D printløsning, og samarbeider i tillegg med skolene om å utvikle en 3D print opplæringsportal for elevene.


Morten Hegge i Konica Minolta sier:
-BE3D EDEE er en raskt og brukervennlig 3D printer som åpner opp en ny verden av muligheter. 3D print er i stor utvikling og er forventet å få et stadig større bruksområde. Alt fra enkle modeller og prototyper, til industrielt bruk og kunstige organer i legemiddelindustrien. 3D print er fremtidsrettet og kult og bør testes av de fleste videregående skoler som satster på morgendagens designere og oppfinnere!  

Mer info her:
3D print fra Konica Minolta


Gand VGS bruker 3D print


Hvordan Bergeland VGS bruker 3D print

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Konica Minolta

Konica Minolta
Maridalsveien 323
0872 Oslo

09400http://www.konicaminolta.no

Konica Minolta Business Solutions as er et globalt selskap som tilbyr bedrifter strukturerte arkiv- og dokumentsystemer, som forenkler, effektiviserer og gir bedrifter full oversikt i hverdagen. Vi er også en ledende leverandør av printere til bedrifter som tilbyr kopi, utskrift, skann og faks. Samt  digitalttrykk maskiner til grafisk bransje.