Innfører Joika-pant

En ny undersøkelse utført av YouGov for Nortura viser at over 30 prosent av de spurte forbinder Joika med tur- og hytteliv. Det betyr at mange har Joika på menyen i vinterferieuken, og kanskje dukker det opp en overraskelse bakerst i hytteskapet.
- Mange har et forhold til Joika, og mange av oss har båret boks etter boks i ryggsekken på vei til vinterferie på hytta. Dette er mat som har holdbarhet på seks år, og da er det jo mulig at boksene blir stående en stund. Derfor innfører vi nå Joika-pant. Dersom Joika-boksen har gått ut på dato, kan du kontakte oss og få en ny pose eller boks med Joika, sier informasjonssjef i Nortura, Elin Ytterdahl Tohje.
Færre kjøper boks
I følge undersøkelsen spiser de fleste middag på boks når de har liten tid eller er alene. Færre av oss spiser mat fra hermetikkboks nå enn det som var vanlig tidligere, og rundt halvparten sier de sjelden spiser middagsmat på boks. Joika i pose ble lansert denne måneden, og det har allerede fått mye oppmerksomhet blant Joika-elskere. Posene er trolig godt nytt for hyttefolket.
- Joika-posene har litt kortere holdbarhet, men holder likevel et helt år. Og du verden for en god nyhet for de som har et stykke å gå til hytta. Joika-posene er atskillig lettere enn hermetikkboksen, lover Ytterdahl Tohje.
Slik returnerer du Joika-boksen
Og om du har en Joika-boks på hytta som har passert best-før dato, så kan du knipse et bilde av den, sende den til joika@nortura.no eller legge det ut på instagram med #joikapant. Skriv om du vil ha Joika på boks eller pose, så får du denne i retur i løpet av et par uker. Se gjerne også joika.no for mer informasjon.
Kontakter
Elin Ytterdahl TohjeInformasjonssjef
Tel:971 91 058elin.tohje@nortura.noBilder


Lenker
Om Nortura
Nortura er en av Norges største matprodusenter, med kjente merkevarer som Gilde og Prior.
Vi jobber hver dag for matglede, helse, bærekraft og verdiskaping over hele landet.
Følg pressemeldinger fra Nortura
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nortura på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra Nortura
Resultatforbedring og økt omsetning for Nortura12.6.2025 08:00:00 CEST | Pressemelding
Nortura øker omsetningen med 646 millioner kroner og styrker resultatet før skatt og avskrivinger (EBITDA) i 1. tertial med 112 millioner sammenlignet med fjoråret.
Norturas årsresultat preges av omstilling14.2.2025 08:17:31 CET | Pressemelding
Til tross for sterke kommersielle prestasjoner på flere områder i 2024, preges årsresultatet av fortsatt omstilling og høyere driftskostnader.
Egg tilbakekalles grunnet mulighet for helseskade6.2.2025 15:58:53 CET | Pressemelding
Nortura og andre produsenter tilbakekaller flere ulike egg. Grunnet feil hos fôrleverandør, Felleskjøpet, kan noen av eggene ha et forhøyet nivå av vitamin D. For høyt inntak av vitamin D kan være helseskadelig. Forbrukere som har kjøpt de aktuelle eggene bes om å kaste eller returnere dem til butikk.
Nortura styrker satsingen på halal9.12.2024 11:58:58 CET | Pressemelding
Den 1. september overførte Nortura all slakting av halalkylling til sitt oppgraderte anlegg på Hærland som fra før har håndtert all skjæring og pakking av halal. Gjennom å samle produksjonen på et sted styrker Nortura sin satsing på halal og skaper muligheter i et marked i vekst.
PRIOR lanserer proteinpulver - kun laget av 100% norsk eggehvite18.11.2024 09:59:44 CET | Pressemelding
PRIOR Matprotein er et nytt smaksnøytralt proteinpulver, egnet for bruk i både mat og drikke. Matproteinet er laget av tørket eggehvite og uten bruk av tilsetningsstoffer.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom