Det Internasjonale Barnekunstmuseet

26.08. Barnekunstmuseet inviterer til gratis konsert med Unge Folkemusikere i Oslo (UFO) på Tjuvholmen!

Del

Barnekunstmuseet ønsker velkommen til gratis konsert med Unge Folkemusikere i Oslo på Tjuvholmen. 

Søndag 26. august 2018 kl. 14.00

sted; Barnekunstmuseets POP UP galleri Tjuvholmen

(vis a vis Astrup Fearnley Museet)

Om UFO:

Unge Folkemusikere i Oslo er en gruppe med barn og unge som spiller fele og synger folkemusikk. Gruppa består av ca 15-20 barn i alderen 8 til 18 år. De øver hver tredje uke på Marienlyst skole og spiller og synger folkemusikk fra både Østlandet og andre deler av Norge. I tillegg til de faste øvingene deltar de på mange eksterne arrangementer, og det siste året har de spilt på Riksscenen, Musikkfest Oslo, Barnas Dag i Follo, Universitetets Aula, Oslo Rådhus, Vigelandsparken, Lillomarka – i tillegg til å ha spilt til dans mange ganger og deltatt i Oslokappleiken.

Adresse: 
Tjuvholmen allé 25, 0252 Oslo (rett v/ Tjuvtitten tårn)
 
Åpningstid på Tjuvholmen: 
Mandag stengt
Tirsdag 12-17
Onsdag 12-17
Torsdag 12-17
Fredag 12-17
Lørdag 12-17
Søndag12-17

Bilder

Om Det Internasjonale Barnekunstmuseet

Det Internasjonale Barnekunstmuseet
Det Internasjonale Barnekunstmuseet
Lille Frøens vei 4
0371 OSLO

22 69 17 77http://www.barnekunst.no

Det Internasjonale Barnekunstmuseet i Oslo ble grunnlagt i 1986 og er en arena hvor barn og unges stemme er helt grunnleggende. Museets samling fra mer enn 180 består nettopp av kunstneriske ytringer utført av barn og unge opptil 18 år. Barnekunstmuseet samler, bevarer, formidler og forsker på kulturelle ytringer av barn og unge.

Det langsiktige mål er å spre respekt og forståelse for verdien av barn og unges egen historie, kunst og kultur og at den bevares for ettertiden og samtidig å rette fokus på barn og unges rettigheter iht til FNs barnekonvensjon. Museet ble etablert i 1986 av Stiftelsen Barnas, Historie, Kunst og Kultur. Filmkunstner Rafael Goldin (1920-1994) og hans kone, lege Alla Goldin (1938-2007) står bak museets idé og unike samling.

Barn er et folk, sier man. Men et folk eksisterer ikke uten kultur. Barn er et folk som hører fremtiden til. Og da må dette folk ha rett til sitt eget språk, sin egen kultur, sin kunst og sin historie. – museets grunnlegger & filmregissør Rafael Goldin (1920-1994)

Følg pressemeldinger fra Det Internasjonale Barnekunstmuseet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Det Internasjonale Barnekunstmuseet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Det Internasjonale Barnekunstmuseet

Clear Channel samarbeider med Barnekunstmuseet!2.5.2019 08:52:49 CEST | Pressemelding

Det Internasjonale Barnekunstmuseet samarbeider med Clear Channel og viser for første gang internasjonal barnekunst i rundt i Oslo’s gater. Barnekunsten fra museets permanente samling vises 30 ulike steder i hovedstaden ila april-mai 2019 måned ved bla.; Majorstuen, Homansbyen, Frogner, Aker Brygge, Tjuvholmen, Rådhusplassen, Gamle Oslo, Ila, Thorsov, Grünerløkka, Tøyen, Ekkeberg, Oslo City, Kampen, Gamle Oslo, Sofienberg, Oslo S, m.m. – Barn er et folk, sier man. Men et folk eksisterer ikke uten kultur. Barn er et folk som hører fremtiden til. Og da må dette folk ha rett til sitt eget språk, sin egen kultur, sin kunst og sin historie. – museets grunnlegger & filmregissør Rafael Goldin (1920-1994)- Barnekunstmuseet har like stor appell til barn som til voksne. Museets samling bygger på tanken om at barna selv skal uttale seg og komme til orde. Alle har vært barn en gang! - museets direktør, Angela Goldin- Det er mange museer for barn, men Oslo har et museum av barn. - New York Times (1

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye