Gabler

2017 var fantastisk, men hva med 2018?

Del
Våre investeringskunder oppnådde svært god avkastning i 2017, på grunn av eksklusiv tilgang til noen av verdens beste forvaltere.
Hva venter oss i 2018?
Hva venter oss i 2018?

2018 kan vi gi oss større svingninger, men porteføljene er robuste og bør kunne stå imot korreksjoner. Mer fokus på statsobligasjoner og forvaltere med god risikostyring kan bli nøkkelen for god avkastning sett i forhold til indeksen i 2018.  Indeksfond inneholder mye av det som har steget mest, og kan derfor falle sterkt.

Se mer i vedlagte rapport. Gabler Investment rapport 2017

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Hva venter oss i 2018?
Hva venter oss i 2018?
Last ned bilde

Om Gabler

Gabler
Gabler
Henrik Ibsens gate 100
0255 Oslo

24 13 07 00http://www.gabler.no

Gabler leverer resultater og skaper muligheter gjennom vår kompetanse innen pensjon, investering og forsikring.

Gabler er en kompetansebedrift innen områdene pensjon, investeringer og forsikring. Våre kunder består av rundt 65 pensjonskasser, flere av Norges største finansinstitusjoner og virksomheter, kommuner og energiselskaper, stiftelser og investeringsselskaper. Fra starten i 1988 har vi vokst til over 120 ansatte, har over 200 millioner kroner i omsetning og leverer gode resultater for både kunde og eiere.

Følg pressemeldinger fra Gabler

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Gabler på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Gabler

Trym Riksen ansatt som Head of Portfolio Management i Gabler20.5.2020 15:25:51 CEST | Pressemelding

Trym Riksen er ansatt som leder for porteføljeforvaltning i Gabler Investments. Han har omfattende erfaring fra finans og porteføljeforvaltning, og kommer fra Formuesforvaltning hvor han har hatt et bredt ansvarsfelt. Riksen er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Tidligere har han vært sjefstrateg og investeringsdirektør i DNB, og aksje- og hedgefondsforvalter i Storebrand. Han tiltrer 1. september. – Vi er svært glade for at Trym begynner hos oss. Han har en svært relevant bakgrunn og vil styrke Gablers allerede sterke rådgivingsteam for både institusjonelle kunder og privat formuesforvaltning, sier Tor Sydnes, konserndirektør Investments i Gabler. – Gabler er et unikt selskap i norsk sammenheng innenfor uavhengig rådgivning. Det er et selskap som inngir tillit, en egenskap som er så viktig innenfor denne bransjen. Jeg er veldig glad for at denne muligheten åpnet seg, sier Trym Riksen, nyansatt leder for porteføljeforvaltning i Gabler. Kontaktinformasjon Gabler: Tor Sydne

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye