Frognerseteren Restaurant åpner igjen – velkommen fra torsdag 14. august kl. 11.00
– Etter nesten to uker er Frognerseteren Restaurant klar til å ønske gjester velkommen tilbake. Torsdag 14. august kl. 11.00 åpner dørene igjen til historiske omgivelser, frisk fjelluft og klassiske smaker. – Vi gleder oss, sier Stig Furuseth som også roser samarbeidet med Oslo kommune ved Helseetaten, bydel Vestre Aker og Mattilsynet etter Hepatitt A saken i Oslo.

– Først av alt vil vi takke alle våre trofaste kunder for alle hilsener og heiarop i den perioden vi har valgt å holde stengt. Nå kan vi endelig ønske våre faste stamgjester og alle nye gjester velkommen igjen, sier restauranteier Stig Furuseth.
– Det har vært en krevende tid, men vi har brukt den til å sikre at Frognerseteren nå er tryggere enn noensinne. Alle ansatte er vaksinert og klarert, alle råvarer produsert hos oss er destruert, og hele restauranten har gjennomgått grundig smittevask. Vi har i tillegg forsterket alle våre rutiner for matsikkerhet, sier restauranteier Stig Furuseth. De avvik som har blitt av Mattilsynet er også rettet. Han roser Oslo kommune ved Helseetaten, bydel Vestre Aker og Mattilsynet for et godt samarbeid underveis i saken.
Stig Furuseth legger til:
– Frognerseteren har vært et møtested for generasjoner. Nå gleder vi oss til å se fulle bord, høre latter i salen og igjen servere alt fra eplekake til festmiddager - med Oslos beste utsikt.
Siden 1. august har restauranten samarbeidet tett med Helseetaten i Oslo, smittevernoverlege, Mattilsynet og Folkehelseinstituttet for å bistå i smittebegrensning og oppklaring.
– Vi er jo til for å holde åpent, men når noe slikt rammer er det bare å stå i det. Vi har lært mye underveis i forbindelse med denne saken, sier Stig Furuseth.
– Det har vært avgjørende for at vi nå kan åpne igjen med full trygghet, sier Furuseth.
Tiltak som er gjennomført før gjenåpning:
- Alle ansatte er vaksinert mot hepatitt A
- Full smittevask av alle lokaler
- Destruksjon av alle egenproduserte varer
- Forsterkning av rutiner for hygiene og matsikkerhet
- De avvik som har blitt påpekt av Mattilsynet er også rettet
– Vi vet at gjestene våre har savnet oss, og vi har savnet dem. Nå håper vi at alle som setter pris på god mat, godt drikke og en unik atmosfære, kommer opp til Frognerseteren igjen. Vi er klare til å gi folk både gode måltider og gode minner, sier Stig Furuseth.
Frognerseteren Restaurant – tradisjon, kvalitet og trygghet
Historiske Frognerseteren har siden 1891 ønsket Oslofolk og tilreisende velkommen til markerte dager, hyggelige stunder og ekte norske matopplevelser. Når dørene nå åpnes igjen, er det med fornyet trygghet og samme varme som alltid.
Kontakter
Stig FurusethRestauranteier og daglig lederFrognerseteren Restaurant
Tel:+47 91 83 34 22stig@frognerseteren.noBjørn Richard JohansenPressekontakt for Frognerseteren Restaurant
Tel:+47 47 800 100brj@gknordic.comBilder


Om Frognerseteren Restaurant
Frognerseteren Restaurant ligger øverst i Holmenkollen og er et av Oslos mest tradisjonsrike serveringssteder. Bygget i nasjonalromantisk dragestil fra 1891, tilbyr stedet panoramautsikt over byen og fjorden. Restauranten består av à la carte-restauranten Finstua og den mer uformelle Kafé Seterstua, begge kjent for klassiske norske retter laget med lokale råvarer.
Følg pressemeldinger fra Frognerseteren Restaurant
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Frognerseteren Restaurant på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.