Prisvinnere kåret på bransjetreff hos ASKO og NorgesGruppen
Under årets Kunde- og leverandørdager (KLD) i ASKO og NorgesGruppen har det vært fokus på nye kostholdsråd, bærekraft og teknologi.
Under KLD samles leverandører, kunder og samarbeidspartnere i ASKO og NorgesGruppen for å dele erfaringer, styrke relasjoner og fremheve de beste produktene, tjenestene og aktørene fra det siste året. KLD er en møteplass for bransjens nøkkelspillere, hvor fokus ligger på å gi en dypere innsikt i utfordringer og muligheter for serveringsbransjen.
Under KLD ble det i år delt ut priser til Årets leverandør, Årets produkt, Årets kunde og Årets utfordrer.
Årets leverandør
Prisen for Årets leverandør gikk til Roar Stang Kjøtt AS, som ble anerkjent for en imponerende vekst på over 30 prosent og et fremragende samarbeid med ASKO. Selskapet har markert seg i kebabmarkedet med sitt fokus på kvalitet og innovative løsninger. Juryen fremhevet deres evne til å møte markedets behov og utvikle seg i takt med bransjen.
Årets produkt
Svensk-internasjonale Duni Group mottok prisen for Årets produkt med sine PFAS-frie matemballasjeløsninger. Dette banebrytende produktet representerer et viktig skritt mot grønnere verdikjeder ved å eliminere syntetiske kjemikalier som er vanskelige å bryte ned i naturen. Juryen uttalte at dette produktet demonstrerer at kvalitet og miljøhensyn kan gå hånd i hånd.
Årets kunde
Prisen Årets kunde ble tildelt Havila Kystruten og skipet MS «Havila Capella», som trafikkerer strekningen mellom Bergen og Kirkenes. Havila ble fremhevet for sitt nære samarbeid med ASKO, inkludert økt fokus på konseptet Matskatter og innovative produktløsninger. Juryen berømmet også deres fokus på bærekraft, kvalitet og gjesteopplevelser gjennom samarbeid med KIT-akademiet i Midt-Norge.
Årets utfordrer
Vestfoldbedriften Per's Kjøkken AS ble kåret til Årets utfordrer. Selskapet har vist ekstraordinær evne til omstilling og innovasjon, blant annet med en vekst på 195 % innen kategorien kjøttpålegg i 2024. Etter en alvorlig fabrikkbrann i Sandefjord i september, har de raskt gjenreist driften med fokus på kvalitet og utvikling. Juryen beskrev dem som et forbilde for hele bransjen.
Kontaktinformasjon for mer informasjon:
-
Vilhelm Ellingsen, ASKO NORGE AS
vilhelm.ellingsen@asko.no | 905 47 570
-
Jonas Werner Andersen, NorgesGruppen ASA
jonas.andersen@norgesgruppen.no | 977 61 378
Bilder
Følg pressemeldinger fra NorgesGruppen
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra NorgesGruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra NorgesGruppen
Havila Kystruten vinner pris på bransjetreff hos ASKO og NorgesGruppen9.1.2025 15:45:12 CET | Pressemelding
Under årets Kunde- og leverandørdager (KLD) i ASKO og NorgesGruppen har Havila Kystruten vunnet pris som Årets kunde.
Roar Stang Kjøtt vinner pris på bransjetreff hos ASKO og NorgesGruppen9.1.2025 15:24:31 CET | Pressemelding
Under årets Kunde- og leverandørdager (KLD) i ASKO og NorgesGruppen har Roar Stang Kjøtt AS vunnet pris som Årets leverandør.
Ni nye prosjekter får støtte fra NorgesGruppen7.1.2025 10:38:37 CET | Pressemelding
NorgesGruppens bærekraftsfond HANDLE går inn med støtte til nye prosjekter. 21 millioner kroner fordelt på ni prosjekter skal bidra til en grønnere og sunnere verdikjede for mat. Prosjektene fordeler seg på ulike områder, som reduksjon av klimagassutslipp, sirkulær emballasje, mindre matsvinn, økt dyrevelferd og opplæring av unge matfagarbeidere.
Rannveig Krane ny MENY-sjef6.1.2025 13:00:00 CET | Pressemelding
Rannveig Krane er ansatt som ny administrerende direktør i MENY fra 1. mars 2025.
KIWI starter nok en priskrig – denne gangen på over 100 sunnere varer1.1.2025 09:00:00 CET | Pressemelding
Mange ønsker en sunnere start på året, men vi vet at det å komme i gang med nye vaner ikke gjøres over natta – derfor kutter vi nå prisene med minst 20 prosent på over 100 sunnere produkter i fem uker!
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom