Egon

Egon spanderer 2.800 julemåltid til barnefamilier

Del

I samarbeid med Frelsesarmeen inviterer Egon over 2 800 gjester, hovedsakelig barnefamilier, til en spesiell førjulsopplevelse med god mat og godt selskap.

Karin Leiva fra Frelsesarmeen jobber tett med Egon for å koordinere de over 2.800 måltidene som gis ut til barnefamilier i førjulstida.
Karin Leiva fra Frelsesarmeen jobber tett med Egon for å koordinere de over 2.800 måltidene som gis ut til barnefamilier i førjulstida. Foto: Egon

For mange barnefamilier er førjulstida preget av økonomisk press og bekymringer. For å gjøre dagene litt lysere for de som trenger det mest, inviterer Egon 60 gjester per restaurant i Norge og Sverige til en helt spesiell kveld.

Med over 2 800 måltider til en samlet verdi av 1,2 millioner kroner ønsker Egon å gi barnefamilier muligheten til å senke skuldrene og nyte et restaurantbesøk uten økonomiske bekymringer. Familiene får oppleve en kveld med julepyntet atmosfære, god mat og tid sammen.

Minneverdige opplevelser

For noen er et restaurantbesøk hverdagskost. For andre kan det være en unik opplevelse og et minne for livet.

– Et måltid høres kanskje trivielt ut, men for mange betyr et restaurantbesøk alt, sier Dan Robert Halshamn i Egon.

– Et av barna som besøkte oss forrige jul fortalte at det var første gang han hadde spist dessert i hele sitt liv. Han hadde pyntet seg og fikk en kveld som overgikk alle forventninger. At vi kan være med å skape slike minner varmer langt inn i sjela, forteller Halshamn.

Initiativet er et uttrykk for Egons verdier om fellesskap og ansvar. Egon er takknemlig for muligheten til å bidra til en god førjulstid for så mange, på sin egen måte.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Karin Leiva fra Frelsesarmeen jobber tett med Egon for å koordinere de over 2.800 måltidene som gis ut til barnefamilier i førjulstida.
Karin Leiva fra Frelsesarmeen jobber tett med Egon for å koordinere de over 2.800 måltidene som gis ut til barnefamilier i førjulstida.
Foto: Egon
Last ned bilde
Geir Smith-Solevåg, kommunikasjonssjef i Frelsesarmeen (t.v.) og Dan Robert Halshamn, daglig leder i Norrein Gruppen.
Geir Smith-Solevåg, kommunikasjonssjef i Frelsesarmeen (t.v.) og Dan Robert Halshamn, daglig leder i Norrein Gruppen.
Foto: Vegard Mehle Aas
Last ned bilde

Lenker

Om Egon

Egon har 45 restauranter i Norge og 3 i Sverige. Egon har over 1.600 ansatte og er eid av Norrein AS med hovedkontor i Trondheim. Egon ble grunnlagt i 1984 på Nordstrand, Oslo, som Egon Steak & Pizza. 

Egon er engasjert i flere nasjonale prosjekter som har som mål å gi tilbake til samfunnet. Blant annet «Natteravnene», hvor engasjerte foreldre og voksne bidrar til trygghet i byene, og samarbeidet med Frelsesarmeen, hvor det deles ut gavekort på 2800 måltider.

Følg pressemeldinger fra Egon

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Egon på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Egon

World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye