BAMA trekker tilbake hel aromasopp
På grunn av funn av glass i noen pakninger, trekkes hele partiet.

Det gjelder hel aromasopp 250 g fra Nederland med lot. nummer D06-23-M11. Lot. nummer finnes på etiketten på pakningene.
Produkt er distribuert til NorgesGruppen, REMA og Bunnpris sine butikker i ulike deler av landet (se oversikt under).
Totalt dreier det seg om rundt 3000 pakninger. Butikkene er varslet, og jobber nå med å ta produktene ut av hyllene.
NorgesGruppen
Alle regioner, unntatt Østfold og Nord (Troms og Finnmark).
REMA
I Oslo, Trøndelag, Nordre Vestland, Nord-Norge, Nordre Østland, Nordre Østland Hamar og Midtre Østland.
Bunnpris
Butikker i Ålesund-området.
Dersom du har kjøpt produktet med lot.nummeret over, ber vi deg om å kaste det. For kompensasjon, kontakt BAMAs forbrukertjeneste.
Kontakter
Anne Victoria FrognerSenior kommunikasjonsrådgiver
Tel:+47 934 89 289annevictoria.frogner@bama.noBilder
Følg pressemeldinger fra BAMA
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra BAMA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra BAMA
Endelig er matskatten fra Nord-Norge her!16.9.2025 08:15:00 CEST | Pressemelding
Gulløye-poteten er tilbake i sesong.
Slik får du barna til å elske grønnsaker!15.9.2025 07:50:00 CEST | Pressemelding
Ny undersøkelse avslører barnas grønnsaksfavoritter.
Nå blir det enda enklere å spise godt på farta9.9.2025 12:54:48 CEST | Pressemelding
«Laga av BAMA» er en ny serie salater, sandwicher og wraps som nå er tilgjengelig hos utvalgte Narvesen og St1-stasjoner.
Norske økologiske epler rammet av rognebærmøll5.9.2025 08:30:08 CEST | Pressemelding
Må endre planene etter skadedyrangrep.
Løk, druer og demokrati: Slik spiser velgerne parti for parti!28.8.2025 08:13:23 CEST | Pressemelding
Vi har sett på Norges største matvaneundersøkelse, «Norske spisefakta» fra Ipsos, og funnet svarene på hvordan velgerne spiser.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom