TV 2

Pressedag for Kids in crime - sesong 2

Del

Mandag 11. november inviteres det til pressedag for andre sesong av prisbelønte "Kids in crime".

Lea Myren som Monica og Jakob Oftebro som Freddy i den andre sesongen av "Kids in crime". Foto: Martin Øvrevik/TV 2.
Lea Myren som Monica og Jakob Oftebro som Freddy i den andre sesongen av "Kids in crime". Foto: Martin Øvrevik/TV 2.

Det prisbelønte oppvekstdramaet «Kids in Crime» er tilbake med ny sesong. Seerfavoritten gjenspeiler det tøffe ungdomsmiljøet i Sarpsborg tidlig på 2000-tallet, og i den andre sesongen følger vi Monica og hennes historie. 

Vi får gjensyn med karakterene fra første sesong Lea Myren som Monica, Jakob Oftebro som Freddy Hælvette, Kristian Repshus som Tommy og Martin Øvrevik som Pål. Og i tillegg får vi stifte bekjentskap med flere nye karakterer som Peggy Hund (Steinar Klouman Hallert) og Leas bestemor Lissy (Wenche Bjerke).

Kids in crime - den nye sesongen
Høsten 2001 i «Særp»: Freddy er borte, og det er umulig å få tak i «hyppere» noe sted. Monica har mistet grepet fullstendig, og hun kaster seg ut i en desperat jakt etter rus. Midt i kaoset blir hun nødt til å søke ly hos bestemoren, Lissy, som har nulltoleranse for rus. Hos Lissy blir Monica møtt med kjærlighet som hun så sårt trenger, og hun gjenoppretter kontakten med sin taterbakgrunn. Noe som settes på prøve da det åpner seg en mulighet for Monica å få tak i tusenvis av hyppere, gjennom sine gamle venner Freddy og Tommy.

Sesongtrailer for fri publisering kan lastes ned her.

Kids in crime, sesong 2, består av 8 episoder og får premiere 15. november på TV 2 Play, og 20. november på TV 2 Direkte.

Tid og sted for pressedag:

Tid: mandag 11. november, fra kl. 10.00
Sted: Clarion hotel Bjørvika, Shutter bar

Til stede på pressedagen er Jakob Oftebro, Lea Myren, Kristian Repshus, Martin Øvrevik og Wenche Bjerke, samt Kenneth Karlstad - serieskaper/manus.

Påmeldt presse får tilsendt påsynskopier i forkant av pressedagen.

Påmelding til pressedagen sendes til nina.engh@tv2.no innen mandag 4. november. 

Kontakter

Nina EnghPR- og kommunikasjonsansvarlig

Vokteren, Hver gang vi møtes, Forræder, Kokkeskolen, Sofa, Alle elsker David, Flukten fra Bolivia, Sommerhytta, Bloggerne, Bleep, Kids in crime og Funkyfam.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Om oss

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye