Universal Music Norge

Norges Nye Countrystjerne klar med ny låt, "Tjue år"

Del

Eg blir nok ikkje han som tar notater på eit seminar, 

eg blir heller han som får applaus på ein skitten bar

Foto: Sara Abraham

Tobias Sten (21) fra Stord vant tidligere i år United Stage og Universal Music sitt initiativ  «Norges Nye Countrystjerne». Før sommeren ga han ut sin første offisielle utgivelse, «Lev, ikkje overlev», og i september slapp han ‘’Heim te ståvo’’, som handler om å måtte vokse opp og innta rollen som mannen i huset i tidlig alder. “Heim te ståvo” er for tiden listet på P1, #13 på viral charts Norway og vært innom #57 i Norge.  
 
Nå er Tobias Sten klar med en ny utgivelse; Tjue år. Sangen handler om å hige etter en drøm som ingen andre tror på, og det man står ovenfor når man kjemper for noe som virker uoppnåelig eller urimelig i andres øyne. 

«Tjue år er ei låt som tar for seg da å flytta vekk fra bygdo du er vokst opp i for å følga drømmen din ingen andre har tru på. Dine bestevenna skal bli lege og arkitekt mens du skal satse alt på å synge om livet ditt i ein mikrofon. Tjue år er verken gammalt eller ungt. Er det ein alder du skal satsa alt, er det når du er tjue år! Eg pakka kofferten og tok med gitaren ombord retta vegen mot nye høgder» 

Tobias Sten har siden han var liten pustet countrymusikk og startet sitt eget countryband allerede som 12-åring. Tobias lener seg mot singer-songwriter siden av countrymusikken og henter inspirasjon fra Zach Bryan, Jason Isbell og Watchhouse.   

Med sin sterke låtskriverteft, formidlingsevne og ambisjoner, og med sitt vinnende vesen og genuine forankring i sjangeren, er han er klar for å innta scener over hele landet!  Tobias henter mye inspirasjon fra sitt virkelige liv, og flere av Tobias sine historier vil deles gjennom rørende og gitardrevne låter fremover.     

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fotokreditering: Sara Abraham
Last ned bilde
Fotokreditering: Sara Abraham
Last ned bilde
Fotokreditering: Sara Abraham
Last ned bilde

Lenker

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, Alessandra, Ramón, Olivia Rodrigo, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Marstein, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Taylor Swift, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Ella Marie, Michael Kiwanuka, Nemo og Emelie Hollow samt album fra FINNEAS.4.10.2024 11:24:04 CEST | Pressemelding

Ella Marie slipper sin nye singel "Mannat" 4. oktober! Emelie Hollow slipper ny EP på norsk: 25 bare 5 år til FINNEAS er i dag ute med sitt nye album For Cryin’ Out Loud!. Det egenproduserte soloalbumet er hans andre studioalbum i rekken og ble født ut av en serie med live-studioøkter, etter at FINNEAS ønsket å samle noen av sine nærmeste venner for å lage musikk sammen i ett rom. For Cryin' Out Loud! følger utgivelsen av søsteren Billie Eilish sitt tredje studioalbum Hit Me Hard and Soft, som ytterligere befestet ham som en av de mest kritikerroste, prisbelønte produsentene og låtskriverne i sin generasjon. 27. april 2025 kan han oppleves live på Rockefeller i Oslo. “The Rest Of Me” er tredje låt ut fra Michael Kiwanukas etterlengtede kommende album Small Changes, som slippes 15. november. Albumet blir hans fjerde og følger opp Kiwanuka fra 2019. Om låten sier han; “We were trying to shoot for something that might have made it onto a Bill Withers album or a Sadé album”. Og Sadé er en

Ella Marie slipper sin nye singel "Mannat" 4.oktober!3.10.2024 10:00:00 CEST | Pressemelding

Samiske Ella Marie gir ut sin nye singel "Mannat", fredag 4.oktober. Etter et aktivt år med blant annet debutering av solokarriere, flere låtslipp, Øyafestivalen og stilling i rettsak som aksjonist, er Ella Marie klar for å slippe ned guarden og la lytterne få et innblikk i en mer sårbar side av seg selv i den nye låten. Det er en tematikk om tilhørighet og ensomhet, som samisk i Oslo - om sårbarheten rundt det. “Mannat, er den første av mine solo-singler som ikke handler om å stå i kampen, men om hvordan jeg har det når kampen er over. Hvordan jeg har det når det blir stille. Jeg har opplevd å bli hetset og hatet hele mitt voksne liv. Med årene har jeg lært meg å leve godt med det, og jeg føler virkelig at jeg er på et punkt i livet hvor jeg kan tåle alt. Men jeg har innsett at det er en ting jeg ikke tåler: hatet fra mine egne. Det samiske folket er et mangfoldig folk, med et bredt spenn av meninger og motsetninger. Og takk Gud for det, for det betyr at vi er et levende samfunn! Men

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye