Atea

Norges største teknologikonferanse til Trondheim

Del

Atea Community har gjennom 20 år befestet seg som Norges viktigste møteplass for teknologi. Det blir et solid dypdykk i blant annet digitale trender, kunstig intelligens (AI), digital skoleutvikling og IT-sikkerhet.

IT-selskapet Atea inviterer til Atea Community i Trondheim 1. oktober. Der får du treffe verdens ledende teknologiselskaper og Norges fremste teknologieksperter. 
 
Tid: 1. oktober, kl. 09:00 – 16:00
Sted: Clarion Hotel & Congress, Brattørkaia 1
Program: Se hele programmet her.

Noen høydepunkter fra årets Atea Community:   

  • Silvija Seres gir deg konkrete strategier for å utnytte AI og data til å drive innovasjon og vekst. Seres er en fremtredende AI-ekspert, strategisk rådgiver, matematiker og teknologiinvestor.
  • De viktigste digitale trendene: Petter Moe, teknologidirektør i Atea, dykker ned i teknologitrendene som preger samfunnet.  
  • Hvordan kan norsk industri øke sikkerheten? Blir med på et reelt hackerangrep med Ateas sikkerhetsekspert, Vegard Kjerstad. 
  • Hvordan er en arbeidshverdag med AI-assistenter? Lær sammen med vår ekspert, Christoffer Besler Hansen, hvordan disse teknologiene kan gi deg en arbeidshverdag du faktisk kan glede deg til.  
  • «Game over» for skolen slik vi kjenner den? Elisabeth Palmgren, tidligere rektor og leder for Atea skole, diskuterer utfordringer og muligheter med AI i skolen. 

 
Foredragsholderne er tilgjengelig for intervju. Ta kontakt på e-post for påmelding.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om oss

Atea er et ledende IT-selskap i Norden og Baltikum med mer enn 8000 medarbeidere. I Norge er vi rundt 1750 medarbeidere fordelt på 23 kontorer fra Alta i Nord til Kristiansand i Sør. Sammen med våre kunder og teknologipartnere, bygger vi Norge med IT. 

Følg pressemeldinger fra Atea

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Atea på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Atea

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye