Felleskjøpet Agri

Felleskjøpet til Dyrsku’n med den største standen

Del

Konserter, foredrag og fagfolk! Alt er klart for en drømmehelg når Felleskjøpet igjen inntar Dyrsku’n.

Gutta i Hagle er klare til å skape god stemning i Felleskjøpet-teltet på lørdagen under Dyrsku'n.
Gutta i Hagle er klare til å skape god stemning i Felleskjøpet-teltet på lørdagen under Dyrsku'n. Foto: Felleskjøpet

Maskinutstilling, butikk, scene og fagfolk fra alle divisjoner står klare når Felleskjøpet åpner sin 2400 kvadratmeter store stand på Dyrsku’n til helgen.   

– Standen inkluderer blant annet et 900 kvm stort telt, som huser vår messebutikk med mange gode tilbud. Her vil våre fagfolk innen I-Mek, kraftfôr og plantekultur være til stede for å svare på spørsmål og veilede besøkende. For de som ønsker mer informasjon om vår plattform "Min gård", vil det også være eksperter til stede for å svare på spørsmål, forteller eventsjef Trond Østby i Felleskjøpet.  

Hagle og auksjon 

Fra scenen i teltet vil det være aktivitet gjennom hele helgen, som minikonserter, lykkehjul og danseoppvisning fra NBU. Lørdag kommer blant annet Hagle innom og har gratis minikonsert i Felleskjøpet-teltet, og de signerer autografer til fansen etterpå. Her kan man sikre seg den nye Hagle-capsen og få deres signatur på den.  

Det vil også være mulig å få konsernsjef Svenn Ivar Fure på tomannshånd til en samtale for de som ønsker det på lørdag. Både fredag og lørdag vil det være auksjoner på scenen med spennende gjenstander og produkter. 

– I år skal vi også vise frem den nye FK-dressen anno 2025, og vi inviterer besøkende til å sende inn bilder eller det de har laget fra FK-dressen for å delta i en utstilling, sier Østby.  

Stor maskinutstillling 

Som vanlig kan man også besøke Felleskjøpets populære kafe, hvor det tilbys både kaffe og noe godt å bite i. Utenfor teltet har Felleskjøpet som alltid en omfattende maskinutstilling, hvor våre fagfolk er klare til å diskutere investeringsplaner for 2025.  

– Dette er en unik mulighet for våre besøkende til å planlegge framtidige investeringer og oppgraderinger i drifta. Dyrsku’n er et av høydepunktene i året for oss i Felleskjøpet, og vi gleder oss masse til å møte nye og gamle kunder til en helg full av aktiviteter, sier Trond Østby.  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Dyrsku'n er landets største møteplass for mat og landbruk. Til helgen arrangeres årets utgave på Dyrskuplassen i Seljord.
Dyrsku'n er landets største møteplass for mat og landbruk. Til helgen arrangeres årets utgave på Dyrskuplassen i Seljord.
Foto: Dyrsku'n
Last ned bilde
VISER IGJEN: Felleskjøpet-standen på Dyrskuplassen i Seljord er på nesten 2,5 mål.
VISER IGJEN: Felleskjøpet-standen på Dyrskuplassen i Seljord er på nesten 2,5 mål.
Foto: Felleskjøpet
Last ned bilde

Lenker

Felleskjøpet Agri hadde en omsetning på 20,5 milliarder i 2023 og har i overkant av 4 000 ansatte. Felleskjøpet er viktigste leverandør av teknologi og driftsmidler til norsk landbruk og har rundt 100 butikker rettet mot bønder og forbrukere i Norge. Felleskjøpet eier Granngården i Sverige som også har rundt 100 butikker rettet mot samme målgruppe. Vår virksomhet omfatter også eiendomsdrift, brød og bakervarer, samt utstyr til park, anlegg og kjæledyr. Felleskjøpet Agri er et samvirke eid av rundt 37 500 bønder. Felleskjøpet Agri er markedsregulator for korn og innkjøps- og salgssamvirke for medlemmene. Felleskjøpet Agris hovedmål er å bidra til å styrke medlemmenes økonomi på kort og lang sikt.

Følg pressemeldinger fra Felleskjøpet Agri

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Felleskjøpet Agri på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Felleskjøpet Agri

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye