Sjømatbedriftene styrker laget med Adrian Jørgensen
Sjømatbedriftene styrker laget ytterligere og har ansatt Adrian Jørgensen i den nyopprettede stillingens som organisasjonsrådgiver.
For de aller fleste er Adrian Jørgensen kjent som artist. Han har deltatt i TV-sendte musikkonkurranser som X Factor, The Voice – Norges beste stemme, samt Melodi Grand Prix 2019 med sangen «The Bubble». Høsten 2019 deltok han i NRK-programmet Stjernekamp. Adrian er langt fra ukjent med sjømatnæringen. Han har med seg over ti års arbeidserfaring fra det hel-integrerte sjømatselskapet Sinkaberg.
-Det er svært gledelig at vi har fått Adrian om bord i Sjømatbedriftene, og har stor tro på at han vil bli en viktig ressurs for oss og våre medlemmer i tiden fremover, sier Robert H. Eriksson administrerende direktør i Sjømatbedriftene.
Robert H. Eriksson forteller at den nye organisasjonsrådgiveren vil få en sentral rolle i å planlegge, koordinere, og gjennomføre aktiviteter og arrangementer, samt arbeide med profilering av Sjømatbedriftene og sjømatnæringen frem mot det kommende stortingsvalget neste høst. I tillegg vil han få et viktig ansvar i å følge opp våre medlemsbedrifter, samt bidra sterkt i oppfølgingen av våre samarbeidspartnere.
-Adrian har noen svært sterke egenskaper vi har vært på jakt etter. Han er usedvanlig dyktig med folk, har opparbeidet seg stor praktisk kunnskap når det gjelder «branding», og er en hardtarbeidende ung mann, som kjenner næringen godt, også har opparbeidet seg en sterk praktisk kunnskap om næringen gjennom sitt mangeårige arbeid i havbrukssektoren. Han er som skreddersydd til denne stillingen, sier Eriksson.
- Jeg er utrolig takknemlig for å ha fått muligheten hos Sjømatbedriftene. Det er en organisasjon jeg har fulgt lenge og kjenner godt. De fremstår som troverdig, fremtidsrettet og ambisiøs. Dette er noe som passer meg helt utmerket, sier Adrian Jørgensen, og fortsetter:
- Jeg har alltid hatt et ektefølt og brennende engasjement for kysten, og sjømatnæringen. Noe av det som gir meg mest energi er å møte, snakke med og kunne bistå næringsaktører som er stolt av det de gjør, og som ønsker å utvikle sin bedrift, næringen og sitt lokalsamfunn. Jeg gleder meg stort til å få være med å løfte frem akkurat denne siden av næringen ovenfor både myndigheter, og folk flest, sier Adrian Jørgensen.
Adrian har fulgt nøye med på utviklingen av næringens omdømme, og mener dette vil bli den aller viktigste saken for næringen i tiden fremover. Han er tydelig på det ikke finnes noen quick-fix, men at tillit må bygges over tid gjennom hardt og målrettet arbeid, ydmykhet og hvor man i dette arbeidet må ha en god porsjon tålmodighet.
-Han har noen personlige egenskaper kombinert med praktisk forståelse som har imponerte meg stort. Det å få han om bord vil bli en styrke og gjøre oss ende mer komplementær som organisasjon. Jeg har stor tro på at han vil bli en viktig ressurs til stor glede for både oss som organisasjon, våre medlemsbedrifter og for sjømatnæringen som sådan, avslutter Eriksson.
Kontakter
Adrian JørgensenOrganisasjonsrådgiverSjømatbedriftene
Tel:916 08 829adrian@sjomatbedriftene.noRobert Holmøy ErikssonAdministrerende direktør
Tel:+47 73 84 14 00Tel:+47 950 68 797robert@sjomatbedriftene.noOm Sjømatbedriftene
Sjømatbedriftene er en nasjonal, politisk uavhengig næringsorganisasjon som representerer alle ledd i sjømatnæringen fra produksjon til salg. Vårt formål er å utvikle sjønæringene på en samfunnsmessig ansvarlig og miljømessig bærekraftig måte. På samme tid skal vi ivareta medlemmenes interesser – både næringspolitisk, økonomisk, faglig og sosialt.
Følg pressemeldinger fra Sjømatbedriftene
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sjømatbedriftene på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra Sjømatbedriftene
STATSBUDSJETET 2025 - De siste tre års næringspolitikk har skapt varige mèn i norsk sjømatnæring7.10.2024 12:37:50 CEST | Pressemelding
Regjeringen har levert sitt siste forslag til statsbudsjett denne stortingsperioden. Forslaget innebærer et fortsatt alt for høyt skatte- og avgiftsnivå hvor skadelige skatter for næringslivet generelt og sjømatnæringen spesielt videreføre. Dette bidrar til å tappe det norske eierskapet. Sjømatbedriftenes administrerende direktør Robert Holmøy Eriksson forteller at han ikke nødvendigvis er overrasket, men likevel skuffet.
STATSBUDSJETTET 2025 - Et svakt budsjett med skadelige skattepolitikk7.10.2024 12:29:50 CEST | Pressemelding
Regjeringen har levert sitt siste forslag til statsbudsjett denne stortingsperioden. Administrerende direktør i Sjømatbedriftene, Robert H. Eriksson, er svært skuffet over at regjeringen ikke tar nødvendige grep for å fjerne de skadelige skattene, men fortsetter å tappe privat næringsliv for kapital og konkurransekraft.
Ber om fradrag i grunnrenteskatten for verdistigning av markedsarbeid.30.9.2024 09:00:00 CEST | Pressemelding
Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert H. Eriksson, ber om fradrag i grunnrenteskatten for verdistigning av markedsarbeid.
Avklaring om omorganisering av grunnrenteplikt i havbruksvirksomhet.26.9.2024 15:26:00 CEST | Pressemelding
Skatteetatens bindende forhåndsuttalelse våren 2023 bidro til å skape store usikkerhet om muligheten for skattefri omorganisering av havbruksselskap. Sjømatbedriftene satte dermed i gang et grundig arbeid opp mot Skattedirektoratet for å få avklart den oppståtte usikkerheten.
Regjeringens permitteringsbløff for fiskeindustrien23.9.2024 09:36:09 CEST | Pressemelding
I slutten av juni annonserte, arbeids- og inkluderingsminister, Tonje Brenna, og fiskeri- og havminister Marianne Sivertsen Næss, at regjeringen ville utvide dagpengeperioden for de permitterte i fiskeindustrien, fra 26 uker til 52 uker innenfor en periode på 18 måneder. Først nå annonserer de at den vil gjelde fra 1. desember i år, i tillegg blir det innført lønnsplikt. Sjømatbedriftene føler det hele fremstår som et narrespill ovenfor både ansatte og bedrifter.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom