Visuado

Visuado lanserer virtuelle 3D-visninger for nyboligprosjektet Neo i Ås

Del

Neo i Ås

Visuado er stolte av å kunngjøre lanseringen av våre nye virtuelle 3D-visninger for de usolgte enhetene i nyboligprosjektet Neo i Ås. Nå kan interesserte kjøpere enkelt utforske sitt potensielle nye hjem gjennom en virkelighetstro, interaktiv visning. Totalt 40 enheter er fortsatt tilgjengelige.

De virtuelle visningene gir kjøpere mulighet til å oppleve boligenes romløsninger, solforhold, utsikt og kvaliteter uten behov for fysisk oppmøte. Dette representerer et stort skritt mot en mer fleksibel, tilgjengelig og fremtidsrettet boligopplevelse. Vi takker Espen Strand i Attivo og Anders Borgen i Attentus for tilliten til å levere denne løsningen!

Kontakter

Lenker

Om Oss

Visuado er en AI-drevet plattform for eiendomsvisualisering, som gir overlegen visuell kvalitet på en svært automatisert, kostnadseffektiv og skalerbar måte. Denne plattformen gjør det mulig for kjøpere å utforske enhver leilighet virtuelt i sin egen kontekst, slik at de kan ta smartere og tryggere beslutninger.

Følg pressemeldinger fra Visuado

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Visuado på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Visuado

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye