Universal Music Norge

Indieperlen Beforefrances med ny singel "die on your hill"

Del
Universal Music

By:Larm-aktuelle Beforefrances er et queer Oslo basert indie-pop/rock band bestående av barndomsvennene Heidi og Atle. De fant hverandre gjennom en felles lidenskap for musikk i et miljø som ikke alltid var åpent for annerledeshet. De delte konsertopplevelser, hjertesorg og sene bilturer, hvor de sang og gråt til favorittlåtene sine i timevis. Deres veier skiltes da Atle reiste til USA for å skrive, mens Heidi ble gatemusiker i Stockholm. De ble senere gjenforent i Oslo for å skrive musikk sammen, og det var her Beforefrances ble til.

I vinter slapp de låta «If The Car Crashed», som fikk veldig bra support av Spotify. Den fikk blant
annet nummer 10 på NMF Norge og flere andre land, samt forsidebilde på spillelistene «Alt.», «Oyster», og
flere internasjonale spillelister som blant annet «All New Indie» med 1,2 mill følgere.

Etter denne brakstarten har de tilbrakt året i studio, og er nå klare for å slippe mye musikk fremover,
blant annet featurelåten «Falling out of love» med indie-yndlingene, Days of August.

Den nye EP’en er mer upbeat, brutal og catchy – men fortsatt med tekster som ofte utforsker dypet
av et mørkt sinn, og inviterer lytterne med på en reise gjennom introspeksjon og følelser. Den første sangen ut er "die on your hill," produsert av anerkjente Preben Andersen (Sløtface, Hajk, Daniel Kvammen++). "die on your hill" ble skrevet etter å ha møtt eksen på date, og det ble håndtert heller dårlig.

I april reiste duoen til New York og filmet innhold til de nye låtene, og landet spontant en gig på
ikoniske Bowery Electric hvor de samlet nye fans på andre siden av Atlanteren.
Lørdag 14.september er de aktuelle på årets by:Larm, hvor de er mer enn klare for å vise verden en musikk og tilstedeværelse som bærer preg av et høyt kunstnerisk og musikalsk nivå.

Med inspirasjon fra artister som The xx, Phoebe Bridgers, Frank Ocean og Bon Iver, skaper
Beforefrances musikk som setter soudtracket til livets opp og nedturer. Musikk som dette er sjelden
vare i Norge.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Universal Music
Last ned bilde
Universal Music
Last ned bilde

Lenker

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, Alessandra, Ramón, Olivia Rodrigo, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Marstein, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Taylor Swift, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Sting, Beforefrances, Birte Slettevoll og Benee samt album fra The Weeknd og Max Richter!6.9.2024 09:56:48 CEST | Pressemelding

ABBA – The Singles | The First Fifty Years Indieperlen Beforefrances med ny singel "die on your hill" The Weeknd har avslørt at nytt album er på vei. Albumet har fått tittelen Hurry Up Tomorrow og ender med det trilogien av studioalbum, etter Dawn FM (2022) og After Hours (2020). Dette albumet representerer den kreative toppen av prosjektet, og fungerer som det tredje og siste kapittelet laget med eksistensielle og selvrefererende temaer. Sting er tilbake med den nye låten “I Wrote Your Name (Upon My Heart)”. Dette er første ny musikk fra legenden siden albumet The Bridge fra 2021. Med Stings klassiske vokal samt bass og gitar bidrar også Dominic Miller på gitar, Chris Maas på trommer og Martin Kierszenbaum på orgel. “I Wrote Your Name (Upon My Heart)” er produsert av Martin “Cherry Cherry Boom Boom” Kierszenbaum, Robert Orton og Gene Grimaldi. Ice Spice inntok stjernehimmelen med singelen “Munch (Feelin’ U)” høsten 2022. Siden den gang har det blitt fire Grammy-nominasjoner, samarbeid

ABBA – The Singles | The First Fifty Years4.9.2024 15:10:00 CEST | Pressemelding

ABBAs seier i Eurovision Song Contest for 50 år siden har blitt grundig feiret over hele verden – ikke bare triumfen med "Waterloo", men gruppens fantastiske prestasjoner og deres posisjon som et av verdens største popband. Og feiringen er ikke over ennå! I oktober slipper Polar Music International bokssettet med A-sider The Singles – The First Fifty Years. For første gang samles, ikke bare hver eneste ABBA-singel utgitt av Polar Music International frem til 1982, men også singlene utgitt i forbindelse med 2021s Voyage-album. Med utgangspunkt i ABBAs klassiske dobbeltalbum The Singles – The First Ten Years, opprinnelig utgitt i 1982, utvider dette nye bokssettet konseptet og oppdaterer historien med hver ABBA-singel utgitt fra 1972–2022. Bokssettet blir tilgjengelig som ett sett med fire vinylplater og en dobbel-CD. The Singles – The First Fifty Years er en reise gjennom noe av den beste popmusikken som noen gang er spilt inn! Fra gruppens debutsingel "People Need Love" fra 1972 til Vo

Ny musikk fra Mabel, Hov1, Cian Ducrot, Big Sean, Stein Torleif Bjella og Swedish House Mafia!30.8.2024 10:14:52 CEST | Pressemelding

Bjella & Tvangsgutan kompani - LIVE I SENTRUM Hov1 startet året med konsertfilmen HOV1 4-EVER på kino og Netflix hvor man fulgte bandet under turnésommeren i Sverige og Norge. Filmen ble avsluttet med”Jag önskar jag brydde mig mer”, som var den første smakebiten fra Hov1s femte studioalbum som ble det opp i to deler, del én, Jag önskar jag brydde mig mer, som ble sluppet i mai og del to, … men det gör jag egentligen, som er ute i dag. Hov1 spilte i sommer på Slottsfjellfestivalen og avslutter sin siste spilling for året på Zinkensdamm på Södermalm i Stockholm i morgen. Etter å han funnet tilbake til sine R&B-røttene på “Vitamins”, “Look At My Body Pt.II” med Shygirl og “Female Intuition”, er Mabel i dag klar med “Chat”. Låten er listet på NRK P3 og NRK P3X, ble produsert sammen med Stryv og fikk sin livedebut forrige helg under Notting Hill Carnival. Om låten sier hun selv; “Chat is a song for the summer. A simple love song because the best kind of love doesn’t have to be complicated.

Short n’ Sweet fra Sabrina Carpenter23.8.2024 10:34:28 CEST | Pressemelding

Sabrina Carpenter er i dag ute med albumet Short n’ Sweet. Albumet inneholder hitene "Please Please Please" og "Espresso", som globalt har gått #1 og har over én milliard streams. Låten er også den mest spilte på norsk radio og har ligget fem uker på toppen. Short n’ Sweet er skrevet av Sabrina selv sammen med Amy Allen, Julia Michaels og Steph Jones samt John Ryan, Julian Bunetta og Jack Antonoff - som også har produserte albumet. Albumet er Sabrinas mest personlige album til nå og inneholder 12 spor som unektelig er relaterbare og ærlige med et unikt mangfoldig. Sabrina har varmet opp for Taylor Swift på hennes Era's Tour og ble og ble en av snakkisene under årets Coachella. Neste måned legger hun ut på den amerikanske etappen av Short n’ Sweet Tour, som starter 23. september i Columbus. Arenaturneen ble utsolgt kort tid etter at den kom i salg tidligere i sommer. Neste år tar hun turen til Europa og skal blant annet innom byer som Paris, London, Amsterdam og Milano.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye