FINN.no

FINN feriehjem: - Tusenvis av ledige hytter å leie i høstferien

Del

De mest populære hytteområdene for høstferien er i Innlandet. En måned før ferien finnes det fortsatt mange ledige hytter og leiligheter både i Norge og lenger sør i Europa.

Hytteferie i Norge

Hvis du ønsker å leie hytte er det fortsatt mulig å booke, både i de mest populære områdene, Trysil og i Hafjell/Øyer-området er det hundrevis av hytter som fortsatt står ledige. De andre destinasjonene med flest hytter er Rauland, Hemsedal men også Kristiansand og Arendal sør i landet har også mange hytter som står klare til å bli leid ut i høstferien.

– Om du vil leie hytte med badestamp, bålpanne, hytte i skogen eller ved sjøen så kan du finne det hos oss. Det finnes tusenvis av hytter du kan leie enkelt og trygt via FINN feriehjem. I de store og mest populære hytteområdene Trysil, Sjusjøen og Hafjell/Øyer er tilbudet stort, og her ligger alt til rette for å nyte gode høstdager i naturen, forteller leder av FINN reise, Anette Syversen.

Her er det størst utvalg av ledige hytter i Norge i høstferien:

Trysil

Hafjell/Øyer

Sjusjøen

Rauland

Hemsedal

Kristiansand

Arendal

null
Det er mange fantastiske steder å leie for høstferien på FINN feriehjem, forteller leder i FINN reise, Anette Syversen.

Storby og leiligheter i sør-Europa  

Høstferie er for mange en tur på fjellet i vakker natur, men også en tur til storbyer i sør-Europa.

– Når det gjelder storby-destinasjoner som er populære i høstferien, er London en klar favoritt ifølge det vi ser av flybookinger og hotellbookinger. Roma er også en svært populær storby blant nordmenn og vi ser på hotellbookinger at flere enn før ønsker seg en italiensk høstferie i år, forteller Syversen.

På en god nummer to for feriedestinasjoner denne høstferien, ligger nordmenns feriefavoritt Spania. Spesielt i den sørlige delen av landet, er det feriehus og ferieleiligheter som fortsatt står ledige i høstferien og venter på besøk av solhungrige turister. 

Akkurat nå er det fortsatt over 3000 fine hus og leiligheter flere steder i Spania, Frankrike er også en fantastisk og populær høstdestinasjon med over 5000 ledige feriehjem nå.

Se utvalget for ledige feriehus og leiligheter i Spania 

Se utvalget for ledige feriehus og leiligheter i Frankrike

Nøkkelord

Kontakter

Om FINN

Vi er der for deg når du skal selge boligen din, når du er på jakt etter en pent brukt sofa, når du er moden for et karriereskift, hvis du finner ut at du vil bytte bil, reise på ferie eller leie hytte til påsken; vi er der for de fleste anledninger. 

FINN er Norges største markedsplass, og skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN stedet. 

Vil du vite mer om menneskene bak produktet FINN, og litt om hva vi driver med, så besøk oss gjerne på vår inspirasjons- og innholdsside FINNspirasjon, eller på Jobbifinn.finn.no.

Har du spørsmål om data, tall eller innsikt fra FINN? Send en henvendelse til presse@finn.no (i helger og ferier er det dessverre ikke sikkert vi rekker å besvare alle henvendelser). 

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye