Stendi

Ny rekrutteringskampanje for Stendi barnevern

Del

Etter å ha vunnet flere priser for kreative og inkluderende stillingsannonser, lanserer Stendi nå en ny rekrutteringskampanje for å rekruttere flere miljøterapeuter innen barnevern.

To personer står i et rom som er oversvømt med vann.
"Propp i systemet": Stendi lanserer i dag en ny rekrutteringskampanje for å rekruttere sårt tiltrengte miljøterapeuter til barnevernsinstitusjoner, med humor som virkemiddel.

Stendi barnevern har driftet barnevernsinstitusjoner siden 1991, og har i dag avdelinger over hele landet, med plass til ca. 140 barn og ungdommer totalt. For å drifte avdelingene er det stadig behov for å rekruttere miljøterapeuter.

– Våre medarbeidere fremhever ofte nærheten til våre beboere, korte beslutningsveier og gode utviklingsmuligheter som noe av det aller beste ved å jobbe hos oss, sier avdelingsdirektør i Stendi barnevern, Mona Andersen.

– Derfor vil vi fange oppmerksomheten til mulige miljøterapeuter ved å spille på vår evne til å snu oss raskt og få ting gjort, med god kvalitet. Vi gjør det ved å vise konsekvensen av det motsatte, med en god dose humor og overdrivelse i en kampanje i sosiale medier.

Se filmen Propp i systemet her.

Stendi har tidligere vunnet både ANFOs Magnet Awards for beste stillingsannonse, og prisen for årets mest inkluderende stillingsannonse, på The Hunt i år – arrangert av Finn.no.

Trår til når det er krise
Stendi har en lang historie med å stille opp og etablere tilbud raskt når det oppstår behov, med kompetanse og høy kvalitet. Stendi barneverns historie startet i 1991, da Barnevernsenteret ble etablert. Stendi barnevern har også utviklet tilbud spesielt rettet mot unge med spiseforstyrrelser, eller med skadelig seksuell adferd (SSA). I Oslo har Stendi en egen barnevernsavdeling for barn og unge som er hørselshemmede.

Bare i løpet av de siste par årene har Stendi barnevern etablert flere nye avdelinger, for å dekke opp for økende etterspørsel fra det offentlige barnevernet. I tillegg er det etablert til sammen 40 plasser for enslige mindreårige asylsøkere, med behov for et trygt sted å bo i Norge.

Historikk med nyskaping og utvikling
Stendis historie har mange eksempler på nyskapende tiltak til det beste for brukere og beboere. Det har vært musikk og revytilbud til ungdom innen barnevern og velferdstiltak med rot i gårdsdrift gjennom samarbeid med «Inn på tunet». Stendi er nå ute av eldreomsorgen, men var i sin tid først ute med generasjonsmøter og demenskor på sykehjem.

– Vi mener litt ubeskjedent at vi er en veldig god arbeidsgiver for omsorgsarbeidere innen mange utdannelser og yrker. Vi passer for miljøterapeuter som vil skape nye og bedre tilbud til de som mottar omsorg, og samtidig ønsker å utvikle seg, og ta mer ansvar.

Stendi har blant annet et samarbeid med VID om et lederutviklingsprogram som gir 15 studiepoeng for alle som er eller har ønske om å bli avdelingsledere. Denne høsten begynner det fjerde kullet på dette lederprogrammet. Når de er ferdige om et år har 100 avdelingsledere gjennomført videreutdannelsen i ledelse innen omsorgstjenester og barnevern.

Fra miljøarbeider til direktør
Mona Andersen fremhever mulighetene for å ha en karriere internt i selskapet, og er selv et godt eksempel på akkurat det. Hun startet som miljøarbeider i 1991, og har siden ledet avdelinger, regioner og nå hele divisjonen Stendi barnevern, med nærmere 100 avdelinger over hele landet. Svært mange av Stendis avdelings- og regionledere har en tilsvarende historie i selskapet.

Les mer om kampanjen på Stendi.no – Vil du ha ting gjort

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

To personer står i et rom som er oversvømt med vann.
"Propp i systemet": Stendi lanserer i dag en ny rekrutteringskampanje for å rekruttere sårt tiltrengte miljøterapeuter til barnevernsinstitusjoner, med humor som virkemiddel.
Last ned bilde

Om oss

Stendi er Norges største private omsorgsaktør, og leverer et rikt spekter av tjenester innen barnevern, bo- og omsorgstjenester, brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og hjemmebaserte tjenester til stat og kommuner.

Følg pressemeldinger fra Stendi

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Stendi på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stendi

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye