NRK

Høstens høydepunkter på NRK

Del

NRKs høstmeny er spekket med sterke dramaserier, spennende dokumentarer, nære møter og morsomme realityserier.

NRK kan by på en sterk TV- og podkast-høst
NRK kan by på en sterk TV- og podkast-høst NRK

So long, Marianne

Dramaserien So long, Marianne er inspirert av kjærlighetsforholdet mellom norske Marianne Ihlen og en av verdens største musikkartister, Leonard Cohen. De to møttes i kunstnermiljøet på den greske øya Hydra på 1960-tallet og innledet et forhold som skulle prege dem begge livet ut.

Dette er historien om to ensomme, unge mennesker som treffer hverandre mens de forsøker å finne sin plass i livet. Den ene av dem ender opp som en av de største musikkartistene i verden.

null
Alex Wolff og Thea Sofie Loch Næss i rollene som Leonard Cohen og hans kjæreste Marianne i en av høstens store dramaserier på NRK. REDPOINT PRODUCTIONS/CINEFLIX RIGHTS / NRK

Seriesnakk: So long, Marianne

Får du ikke nok av So long, Marianne? I podkast-serien Seriesnakk kan du høre enda mer om denne spennende dramaserien. Programleder Torkil Risan skal gjennom åtte episoder være din seriekompis med humor og dybde. Gjennom intervjuer med skuespillere og serieskapere, samt personer som var på Hydra og kjente de ekte personene, vil Seriesnakk være alt du trenger for å dominere i lunsjpraten om TV-serien.

Lykkeland sesong 3

Endelig er det klart for den tredje og siste sesongen av dramasuksessen Lykkeland på NRK. Denne gangen foregår handlingen fra 1987 til 1990, med brede skulderputer, høyt hår og mye festing. Dette er tida da noen tjener mye penger, mens andre går på store tap.

Les også: Det blir en ny sesong av Lykkeland

Vi er tilbake i oljebyen Stavanger og får et gjensyn med karakterene fra forrige sesong. I tillegg møter vi Herman Flesvig i en ny, stor rolle. Det unge stjerneskuddet Henrikke Lund-Olsen (kjent fra «Krigsseileren») kommer inn i rollen som Christians datter Marie. 

Anna (Anne Regine Ellingsæter) slutter i Oljedirektoratet og får jobb i tek-selskapet til den karismatiske ingeniøren Sture (Herman Flesvig). Toril (Malene Wadel) har slått seg opp som Stavangers utelivsdronning, men har det kanskje litt for gøy på jobb. Imens er mannen hennes, Christian (Paal Herman Ims), bekymret for dykkerkollegene sine. Noen av dem begynner å vise tegn til alvorlige senskader etter dype dykk. Samtidig går det mot et generasjonsskifte i Nyman Rederier. Men er Christian klar for å overta etter sin far?  

null
Rederparet Fredrik og Ingrid Nyman spilles av Per Kjerstad og Pia Tjelta. Maipo Film/NRK

Uteliv

Anne Lindmo, fra stiletthæler til turstøvler: Hun takket for seg og forlot talkshowstudioet i april, og allerede i høst er Anne Lindmo klar med en ny TV-serie. Lindmo er et entusiastisk friluftsmenneske og har i mange år brukt store deler av fritiden sin på tokt og utflukter til skogs, til sjøs og til fjells.

Uteliv er det nettopp den turglade Anne Lindmo vi møter. Anne legger ut på tur åtte dager i strekk og slår et slag for kortreiste eventyr: Hun har lagt opp en rute som går til alle hennes favorittsteder langs Oslofjorden og i Østmarka.

Til hver etappe har hun invitert med seg en ny turkamerat. Åtte kjente personer får gleden av et døgn i friluft med en allsidig meny av aktiviteter, oppdagelsesferd, bålhygge og overnatting under åpen himmel.

Uteliv er en underholdende hyllest til friluftslivet og et solid bevis på at folk som drar på tur sammen blir fort og godt kjent med hverandre. I tillegg får vi et helt nytt og annerledes møte med en velkjent NRK-profil.

null
Anne Lindmo har byttet ut stiletthælene med fjellsko. Agnete Brun,NRK

Avlogga

Småbarnsfedrene Sven Bisgaard Sundet og Mike Stilson er bekymret. Er de selv og samfunnet i ferd med å bli totalt avhengige av telefonene og alle dingsene våre? De bestemmer seg for å leve uten smarttelefon og sosiale medier et helt år for å jakte på svar.

Målet deres er å finne ut av hva som har skjedd, hvilke konsekvenser skjermbruken har for oss og hvordan vi kan leve et bedre digitalt liv i framtida. Avlogga er en underholdende serie som gir læring og kunnskap om noe veldig mange er opptatt av: digitaliseringens rolle i livet vårt. Målet er ikke å drepe smarttelefonen, men å øke kunnskapen slik at hver enkelt kan ta avgjørelser i sitt eget liv basert på kunnskap og innsikt. 

null
Kompisene Mike og Sven. Lars Ole Skjønberg, NRK

Dama til

Annika Momrak har en teori om at hun kan elske hvem som helst bare hun graver dypt nok – og det gjør hun i Dama til. Reisen hennes starter på et fortau i Oslo og ender på en øde strand på Sicilia.

Hun tester ut Oskar Westerlins myke sider (og myke lepper?). Hun er den første ut på banen etter at Ingrid Syrstad Engen har vunnet Champions League foran 53.000 publikummere. Og hun får bange anelser om et frieri når Odd-Magnus Williamson tar henne med på tidenes mest romantiske blåtur.

Gjennom serien er Annika Dama til seks av Norges mest provoserende, imponerende og grensesprengende personligheter. Hva skjuler seg bak deres kjente ytre? Og klarer Annika å finne noe å elske?

null
Annika Momrak og Oskar Westerlin er kjærester i første episode NRK

Familien Nerdrum

Den norske kunstlegenden Odd Nerdrum, kjent for sine dramatiske malerier og sin fryktløse kritikk av samtidskunsten, åpner dørene til sitt private rike i en eksklusiv dokumentarserie som kommer på NRK denne høsten.

Seerne får et sjeldent innblikk i livet på gården utenfor Stavern, hvor Nerdrum bor sammen med sin kone, voksne barn og sine personlig utvalgte elever.

Her blir vi vitne til den intense lidenskapen for kunsten og livet i en helt spesiell familie.

Med sin karakteristiske stil, omgitt av et landskap som kunne vært hentet rett ut av Odd Nerdrums egne malerier, viser Nerdrum-familien hvordan de navigerer mellom kunstnerisk frihet og familiære forpliktelser.

Dokumentarserien gir en sjelden mulighet til å komme tett på en av Norges mest fascinerende og omstridte kunstnere.

null
Familien Nerdrum. Odd, Øde og Aftur. Agnete Brun, NRK

UXA - håpets land?

Mens USA står foran et skjebnevalg, reiser en bekymret, men likevel optimistisk Thomas Seltzer rundt i sitt gamle hjemland på leting etter håp.

Han har brukt de siste åtte årene på å prøve å forstå hva Amerika betyr for folk, og hva det betyr for ham.

– Jeg har sett mye misere, tristesse og faenskap, men på tross av det har jeg fremdeles tro på det amerikanske prosjektet. Det ligger i amerikanernes natur å være optimistiske, pragmatiske og ikke minst innovative, sier Seltzer.

Med den tredje sesongen av UXA avslutter Seltzer sin Amerika-trilogi.

– Jeg nekter å tro at dette gedigne eksperimentet vi kaller USA går mot slutten. Landet har stått foran store prøvelser før og alltid greid å reise seg, sier Seltzer om sin nye dokumentarserie i fem episoder.

  • Premiere 24. september i NRK TV
  • Kommunikasjonsansvarlig: Camilla Sand
null
Thomas Seltzer med sesong 3 av UXA Mari Allgot Lie, NRK

Leo og de farlige

I denne dokumentarserien treffer vi mennesker som er regnet som de aller farligste blant oss. Hans Marius var 19 år da han forsøkte å drepe familien sin. Markus tok livet av en skolekamerat i russetiden. Erlend voldtok to kvinner på det groveste. Elise er dømt for vold og trusler. Liv Randi drepte en nabogutt på seks år.

Leo Ajkic ser nærmere på hvordan vi som samfunn håndterer mennesker som har gjort svært alvorlige forbrytelser og kan komme til å gjøre det igjen. Mange av dem er idømt forvaring, som er en tidsubestemt straff. For å bli løslatt, må de bevise at de har endret seg. Hvem er de? Hva har de gjort? Og kan alle mennesker endre seg?

null
Leo Ajkic er aktuell med serien Leo og de farlige Aksel Storstein / NRK

Mancave

Mancave er et upolert oppussingsprogram om vennskap, mannskap og bannskap. Programleder Morten Strand og håndverker Kai Simon Simonsen legger ut på en reise i Norge med et edelt mål: Å hjelpe menn med å oppfylle drømmen om en egen mancave.

Gjennom seks episoder blir vi kjent med helt vanlige menn som alle har en helt spesiell historie. Sammen med Morten og Kai Simon bretter de opp ermene for å lage et fristed der mannen kan være seg selv, blottet for rosa pynteputer og sterile sofatrekk.

Det blir blant annet bygget en 80-tallsbar i en enebolig, et showroom for gamle biler i en gammel butikk, en Hawaii/Texas-bar i en gammel låve og en saloon i en rotete garasje.

Mancave er stedet for å samle lidenskap, venner og tanker som hva det vil si å være mann i 2024.

null
Morten Strand byr på et upolert oppussingsprogram om vennskap, mannskap og bannskap. Simen Fangel, NRK

Brekket

Bestekompisene Jonis Josef, Martin Lepperød og Henrik Farley skal endelig gjennomføre barndomsdrømmen, nemlig å rane Norges bank. Men først må de finne det perfekte crewet. Gjennom en rekke humoristiske, spennende og kriminelle oppgaver skal ti kjendiskandidater bli til tre dedikerte ranere. Deretter venter årets mest nervepirrende og spennende finale: Brekket.

Konkurransedrevet reality i ni episoder.

null
Brekket, Martin Lepperød, Henrik Farley, Jonis Josef. Kim Erlandsen, NRK

Hellerudsvingen

Animert kødd og skarp samfunnssatire av og med Erlend Mørch og Steinar Kloumann Hallert. Hellerudsvingen kommer på NRK 17. oktober og kan beskrives som South Park på norsk.

null
Ny animert satire: Hellerudsvingen er en gate ved Trasop, nær marka på Oslos østkant. Halvard Harboe NRK

NM i gjemsel

Gjemsel er kanskje verdens mest tidløse lek, med røtter tilbake til flere hundre år før vår tid. Likevel har den aldri fått sitt eget forbund, organiserte konkurranser eller nasjonalt mesterskap – før nå!

Det blir lekent og intenst når ti forhåndskvalifiserte deltakere kaster seg inn i alle tenkelige varianter av gjemsel. Deltakerne må bevise at de har hurtighet, kløkt, taktiske ferdigheter og ikke minst, en utrolig evne til å forsvinne på et blunk. Bare den som mestrer alle disse kravene kan få tittelen Norgesmester.

Mesterskapet, ledet av Live Nelvik, blir ekstra gøy med kommentatorene Emil Gukild og Sander «Randulle» Dale, som vil fargelegge alle detaljene i konkurransene.

null
Helsprø moro venter oss med denne gjengen: Emil Gukild, Live Nelvik og Sander Randulle Dale Espen Solli, NRK

Oro Jaska

Oro Jaska er samisk og betyr «hold kjeft». Dette er en ungdomsserie fra Karasjok om vennskap, snøscootere og fordommer som knuses.

Elli Anne (17) hater Karasjok og teller dager til hun kan flytte bort. Issat (17) er bygdas snøcooterhåp. Han håper på å dra til USA snart for å kjøre proffliga.

Alt endrer seg når Elli Anne våkner etter en fest og ikke husker noe som helst. Hun begynner å mistenke at hun har blitt voldtatt. Hun vil bare at alt skal bli som før, så hun slipper å leve med stempelet som bygdas voldtektsoffer. Issat, som er redd for at det skal komme ut at han liker gutter, blir beskyldt for å ha voldtatt henne. Ryktene begynner å svirre, og Elli Anne skjønner at hun er nødt til å gjøre noe.

Men Sápmi er et lite, tettvevd samfunn, der det å snakke åpent om overgrep og det å være skeiv er vanskelig. Oro Jaska er en serie om å bryte stillheten.

null
Estrid Gustafsson-Fjellheim som Sajje, og Kátjá Rávdná Broch Einebakken som Elli Anne. Alfred Film/NRK

Hjerte til hjerte

Etter stor suksess med de to første sesongene er Hjerte til hjerte endelig tilbake med en etterlengtet tredje sesong. Denne populære mockumentary-serien følger den grenseløse karakteren Linn Skåber, spilt av Linn Skåber selv.

I sesong 3 har Linn Skåber fått drømmerollen som Kristin Kirkemo i en Netflix-serie om de beryktede Orderud-drapene. Men det er bare ett problem: Linn er allerede bundet til en fulltidsstilling som ambassadør for Mental Helse, en posisjon hun ikke får lov til å forlate. I et desperat forsøk på å komme seg ut av kontrakten, tyr Linn til et av sine klassiske, katastrofale påfunn. Hun velger å lyve på seg et overgrep, i håp om at det vil bli behandlet som et internt varsel. Som alltid i Linns univers løser hun ett problem ved å skape et nytt.

null
Linn Skåber NRK

Valpedrømmen

Valpedrømmen skal hundetrener Maren Teien Rørvik møte og gi lure råd til barn som har fått sin første valp.

Det å få sin første valp er en fantastisk opplevelse, fylt med lek og moro, men det kan også være slitsomt til tider. For valper biter, ødelegger ting og hører ikke alltid etter når man roper på dem. Maren møter seks ferske valpeeiere og valpene deres, og lærer dem opp til å bli barnas bestevenn!

null
Valpedrømmen. Maren Teien Rørvik, Andreas og valpen Klara. Erik Johnsen, Monster NRK

Dyredilla

Dyredilla passer Sjefen og assistenten Laila alle slags kjæledyr. Tantebarna til Laila vil gjerne hjelpe til med å passe dyrene. Det synes Sjefen er en dårlig idé. Men er det egentlig det?

Dyredilla er en humorserie for 4-6-åringen med barn og dyr i hovedrollene. Gjennom ti episoder blir du kjent med tøffe barn, søte dyr og tullete voksne. Liker du dyr, er dette serien for deg.

null
Gjengen i Dyredilla NRK

Superskrekk

Den lettskremte NRK-vakten Marius (Markus Neby) har endelig fått sin første Halloween-nattevakt på NRK. Det han ikke vet, er at NRK er bygget på en gammel gravplass. Allerede på sin første nattevakt får Marius kjenne på at Halloween-nettene ikke er som andre netter, noe sjefen hans (Johan Golden) har prøvd å forberede ham på. To spøkelsesjegere, Mathea Stensæth Josefsen og Peter Andreas Hjellnes Moseng, dukker overraskende opp og hjelper Marius i hans kamp mot gjenferd. Sammen skal de få spøkelsene vekk så NRK blir spøkelsesfritt.

Humor-krimserien Superskrekk passer for hele familien og barn fra åtte år.

null
Superskrekk. Fra venstre: Peter Andreas Hjellnes Moseng, Johan Golden, Markus Neby og Mathea Stensæth Josefsen. NRK Kun til redaksjonell omtale av programmet

Drømmerommet

Drømmerommet pusser programleder Margrethe og Snekker-Ola opp barnerom, kun med gjenbruk og redesign! Et morsomt og annerledes oppussingsprogram som skal vise at andres skrot kan ha enorm verdi. Gjennom seks episoder ønsker vi å inspirere seerne til å tenke kreativt før de kaster og kjøper nytt.

null
Drømmerommet - Margrethe og Snekker-Ola pusser opp barnerom med gjenbrukte møbler og redesign. Bjørn Steinar Gundersen / NRK

Vettskremt sesong 2

Halloween kan by på enda mer skrekkfylt TV-underholdning. I den nye sesongen av Vettskremt flytter elleve kjente deltakere inn i et nedlagt hospital med ett eneste mål: Å holde pulsen under kontroll mens de blir skremt fra alle kanter. Programledere er Annika Momrak og Erik Solbakken.

null
Vettskremt er tilbake med sesong 2. f.v.: Herman Dahl, Carina Olset, Øystein Bache, Jon Ludvig Hammer, Tara Lina Shahin, Tom Strømnæss, Arin Soltanpanah, Mia Gundersen, Galvan Mehidi, Sofie A. E. Høgestøl og Fritz Aanes. NRK

Skattejakt i fjæra

Bli med Khaled på skattejakt i fjæra! Sammen med vennene Hermine og Halvard Olai utforsker han livet i fjæra. De leter etter krabber og skjell, smaker på sneiler og kråkeboller og kommer tett på fisker og brennmaneter. «Skattejakt i fjæra» er en ny dokumentarserie fra Austevoll i Vestland.

null
Skattejakt i fjæra. Halvard Olia, Khaled og Hermine Oddmund Reisæter Haugen, NRK

Kompani O.R.D.

Møt kompani O.R.D. Tre gløgge unger som løser ordrelaterte forbrytelser med mål om å gjøre grammatikk gøy igjen.

I dette kreative universet eksisterer det en rar og klønete ordskurk (spilt av Calle Hellevang-Larsen) som elsker å rote med grammatikken. Det skaper trøbbel. Ubåt-kapteinen kommer seg ikke opp, dragstjerna gulper gullfisk i stedet for å synge og utstillingshunden sier plutselig mjau!

Kompani O.R.D. er et nyskapende, gøyalt og fargesprakende program i åtte episoder. Læringsprogrammet tar for seg én ordgruppe i hvert program, og gjennom humor og musikk får målgruppa økt kunnskap om grammatikk, uten at de merker det.

null
Kompani O.R.D. Calle Hellevang-Larsen spiller Ordskurken. Robert Rønning, NRK

Maskorama

Etter ti lørdager med Alle mot 1 er Maskorama tilbake med femte sesong i november. Klarer kjendisene å holde sin identitet hemmelig når hele Norge prøver å finne ut hvem som skjuler seg bak maska? Silje Nordnes, Marion Ravn, Robert Stoltenberg og Tete Lidbom er med når nye gåter skal løses.

  • Premiere lørdag 9. november i NRK TV
  • Kontakt Janina Mosti

Tyrann

Tyrann handler om alle de menneskene som gjennom tiden har gjort verden til et markant dårligere sted. Det dreier seg rett og slett verdenshistoriens mest morderiske, korrupte og løgnaktige og undertrykkende personer. De befinner seg overalt, ofte i begivenhetenes og maktens sentrum. Jakob Naustdal forteller deg tyrannenes vanvittige og action-mettede historier. Få med deg en av Danmarks Radios største podkastsuksesser i år.


Hele historien: Rinnan

Under krigen blir Henry Rinnan agent for Nazi-Tyskland og får sin egen bande medhjelpere. De står bak mishandling og henrettelser av flere hundre norske motstandsfolk.


Hvordan møttes dere?

Astrid Uhrenholdt Jacobsen møtte sin store kjærlighet første gang på en parkeringsplass. Det forteller hun mer om i den tredje sesongen av podkasten Hvordan møttes dere? Kjente par forteller programleder Karen Marie Berg rørende, morsomme og spennende historier om hvordan de ble kjærester.


Historier fra virkeligheten: Våpensmuglerne

Hva skjer når to karer med en mørk fortid sammen skal smugle våpen til Irak i kampen mot IS? Våpensmuglerne er historien om en ellevill reise stappfull av vendepunkter og om et gryende vennskap som også blir deres vei ut av kriminalitet.

null
Historier fra virkeligheten: Våpensmuglerne NRK

Leseklubben

NRKs nye podkast Leseklubben ble lansert tidligere denne uken. Tirsdag 27. august gikk startskuddet for en nasjonal lesefest hvor alle inviteres til å lese samme bok samtidig. Det er Christine Lossius Thorin som er programleder i podkasten sammen med skuespiller og komiker Kristoffer Olsen.

I podkasten dukker også kjente stemmer som Live Nelvik, Henrik Fladseth og Linnéa Myhre opp. Først ut er Live Nelvik, som skal bli med oss og lese «1984» av George Orwell.

Christine%20Lossius%20Thorin%20og%20Kristoffer%20Olsen%20sammen%20med%20Live%20Nelvik%2C%20Henrik%20Fladseth%20og%20Linnea%20Myhre
Christine Lossius Thorin og Kristoffer Olsen sammen med Live Nelvik, Henrik Fladseth og Linnea Myhre Torstein Georg Bøe / NRK

Presidentvalget i USA

Det har allerede rukket å bli en dramatisk valgkamp i USA. Attentatet på Donald Trump og Joe Bidens valg om å trekke sitt kandidatur har gjort valgkampen mer spennende og uforutsigbar enn vi noen gang har sett tidligere. Nå står valget mellom demokratenes kandidat Kamala Harris og republikanernes Donald Trump.

Presidentvalget i USA er NRK Nyheters største satsing i høst. NRK skal dekke valget tett gjennom løpende nyhetsdekning, nære menneskemøter, temasendinger, podkaster, dokumentarer og relevante serier.

Det kan komme endringer på premieredatoer. Kontakt pressevakt@nrk.no for informasjon om programmer som ikke har kommunikasjonsansvarlig. Flere bilder og mer informasjon finner du på nrk.no/presse.

Kontakter

Bilder

NRK Kun til redaksjonell omtale av programmet
Last ned bilde
Johan Golden spiller i Superskrekk
Johan Golden spiller i Superskrekk
NRK
Last ned bilde
Estrid Gustafsson-Fjellheim som Sajje, og Kátjá Rávdná Broch Einebakken som Elli Anne.
Estrid Gustafsson-Fjellheim som Sajje, og Kátjá Rávdná Broch Einebakken som Elli Anne.
Alfred Film/NRK
Last ned bilde
Anne Lindmo har byttet ut stiletthælene med fjellsko.
Anne Lindmo har byttet ut stiletthælene med fjellsko.
Agnete Brun,NRK
Last ned bilde
Brekket, Martin Lepperød, Henrik Farley, Jonis Josef.
Brekket, Martin Lepperød, Henrik Farley, Jonis Josef.
Kim Erlandsen, NRK
Last ned bilde
Thomas Seltzer med sesong 3 av UXA
Thomas Seltzer med sesong 3 av UXA
Mari Allgot Lie, NRK
Last ned bilde
Leo Ajkic er aktuell med serien "Leo og de farlige"
Leo Ajkic er aktuell med serien "Leo og de farlige"
Aksel Storstein / NRK NRK
Last ned bilde
Christine Lossius Thorin og Kristoffer Olsen sammen med Live Nelvik, Henrik Fladseth og Linnea Myhre
Christine Lossius Thorin og Kristoffer Olsen sammen med Live Nelvik, Henrik Fladseth og Linnea Myhre
Torstein Georg Bøe / NRK NRK
Last ned bilde
Thomas Seltzer i Florida. Sesong 3 av UXA.
Thomas Seltzer i Florida. Sesong 3 av UXA.
Thomas Søbstad, NRK
Last ned bilde
NRK kan by på en sterk TV- og podkast-høst
NRK kan by på en sterk TV- og podkast-høst
NRK
Last ned bilde
Rederparet Fredrik og Ingrid Nyman spilles av Per Kjerstad og Pia Tjelta.
Rederparet Fredrik og Ingrid Nyman spilles av Per Kjerstad og Pia Tjelta.
Maipo Film/NRK
Last ned bilde
Kompisene Mike og Sven.
Kompisene Mike og Sven.
Lars Ole Skjønberg, NRK
Last ned bilde
Annika Momrak og Oskar Westerlin er kjærester i første episode
Annika Momrak og Oskar Westerlin er kjærester i første episode
NRK
Last ned bilde
Thomas Seltzer med sesong 3 av UXA
Thomas Seltzer med sesong 3 av UXA
Mari Allgot Lie, NRK
Last ned bilde
Leo Ajkic er aktuell med serien Leo og de farlige
Leo Ajkic er aktuell med serien Leo og de farlige
Aksel Storstein / NRK
Last ned bilde
Morten Strand byr på et upolert  oppussingsprogram om vennskap, mannskap og bannskap.
Morten Strand byr på et upolert oppussingsprogram om vennskap, mannskap og bannskap.
Simen Fangel, NRK
Last ned bilde
Helsprø moro venter oss med denne gjengen: Emil Gukild, Live Nelvik og Sander Randulle Dale
Helsprø moro venter oss med denne gjengen: Emil Gukild, Live Nelvik og Sander Randulle Dale
Espen Solli, NRK
Last ned bilde
Familien Nerdrum. Odd, Øde og Aftur.
Familien Nerdrum. Odd, Øde og Aftur.
Agnete Brun, NRK
Last ned bilde
Valpedrømmen. Maren Teien Rørvik, Andreas og valpen Klara.
Valpedrømmen. Maren Teien Rørvik, Andreas og valpen Klara.
Erik Johnsen, Monster NRK
Last ned bilde
Historier fra virkeligheten: Våpensmuglerne
Historier fra virkeligheten: Våpensmuglerne
NRK
Last ned bilde
Kompani O.R.D. Calle Hellevang-Larsen spiller Ordskurken.
Kompani O.R.D. Calle Hellevang-Larsen spiller Ordskurken.
Robert Rønning, NRK
Last ned bilde
Skattejakt i fjæra. Halvard Olia, Khaled og Hermine
Skattejakt i fjæra. Halvard Olia, Khaled og Hermine
Oddmund Reisæter Haugen, NRK
Last ned bilde
Gjengen i Dyredilla
Gjengen i Dyredilla
NRK
Last ned bilde
Drømmerommet - Margrethe og Snekker-Ola pusser opp barnerom med gjenbrukte møbler og redesign.
Drømmerommet - Margrethe og Snekker-Ola pusser opp barnerom med gjenbrukte møbler og redesign.
Bjørn Steinar Gundersen / NRK
Last ned bilde
Ny animert satire: Hellerudsvingen er en gate ved Trasop, nær marka på Oslos østkant.
Ny animert satire: Hellerudsvingen er en gate ved Trasop, nær marka på Oslos østkant.
Halvard Harboe NRK
Last ned bilde

Lenker

Om NRK

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. NRK er Norges offentlig eide allmennkringkaster med et bredt radio-, TV-, nett- og podkasttilbud, og ni av ti nordmenn bruker minst ett NRK-tilbud daglig. NRK har cirka 3300 ansatte fordelt på om lag 50 kontorer rundt om i landet.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye