Hansa Borg & Solera Norge

Ny finansdirektør i Hansa Borg & Solera Norge

Del

Kari Lindtvedt hadde torsdag 1. august sin første arbeidsdag som finansdirektør i Hansa Borg & Solera Norge. Kari kommer fra Orkla ASA, hvor hun har hatt rollen som Senior Vice President Investor Relations.

Finansdirektør Kari Lindtvedt.
Finansdirektør Kari Lindtvedt.

Med erfaring fra en rekke økonomiske og finansielle lederstillinger i Orkla siden 2006, inkludert som CFO i Orkla Confectionery & Snacks Norge AS, har Kari Lindtvedt en solid bakgrunn for sin nye rolle. Hun har en Master of Science International Business fra University of Manchester Institute of Science and Technology (UMIST) og startet sin karriere hos KPMG.

Jakob Simmelsgaard, Managing Director og General Manager i Hansa Borg & Solera Norge, er begeistret for at Kari Lindtvedt nå er en del av teamet.

– Vi er inne i en spennende periode der vi rigger oss for å bli det foretrukne valget innenfor drikkevaresegmentene. Kari har den erfaringen og forståelsen for bransjen som trengs for å lede vår finansielle strategi, sier Simmelsgaard.

Kari Lindtvedt er klar for å møte utfordringene som finansdirektør:

– Hansa Borg & Solera Norge har en ledende markedsposisjon innen drikkevarer i Norge, med ambisiøse planer for fremtiden. Jeg gleder meg til å møte og bli kjent med alle de dyktige menneskene som jobber i selskapet, med porteføljen og til å bidra med min erfaring, uttaler Lindtvedt.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Finansdirektør Kari Lindtvedt.
Finansdirektør Kari Lindtvedt.
Last ned bilde

Om Hansa Borg & Solera Norge

Hansa Borg & Solera Norge ønsker å være DET FORETRUKNE VALGET innenfor drikkevaresegmentene. Vi utfordrer status quo ved å gjøre det bedre hver dag på en morsom, smidig og bærekraftig måte, og skaper gode og hyggelige øyeblikk for våre forbrukere. Hansa Borg & Solera Norge har en ledende markedsposisjon innen drikkevarer i Norge og har vært blant de mest innovative aktørene innenfor segmentet de siste årene. Selskapet, som er en del av Royal Unibrew, er representert innenfor samtlige drikkevarekategorier i Norge.

Følg pressemeldinger fra Hansa Borg & Solera Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Hansa Borg & Solera Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Hansa Borg & Solera Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye