Nytelse.no

Salget av sexleketøy øker!

Del

Denne sommeren har vært våt og het på flere enn EN måte for nordmenn. Salget av sexleketøy har nemlig økt igjen, og det er spesielt ett produkt som skiller seg ut.

Sexolog Maria K. Ebbestad i Nytelse.no
Sexolog Maria K. Ebbestad i Nytelse.no Nytelse.no

Nok en gang øker salget av sexleketøy hos den populære nettbutikken Nytelse.no. Før sommeren lovet de at det skulle bli hett i de norske hjem, og det har det blitt.

-Sommerkampanjene har virkelig slått ann, og vi ser at det fortsetter å øke. Nå er vi i full gang med orgasmefest i forbindelse med orgasmedagen, og det er alltid populært, forteller sexolog og pressesjef i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Denne sommeren er det oralsexprodukter, sommerpakker fylt med leketøy og sexkurs som har toppet salgslistene hos Nytelse.no.

-Oralsexprodukter har tatt fullstendig av det siste året, og sommeren er inget unntak. Sugemaskiner til menn troner salglistene, og det er ikke så overraskende. Sexleketøy til menn blir mer og mer populært og utviklingen har vært enorm. Dette året har vi faktisk laget vår helt egen sugemaskin sammen med norske menn, forteller sexologen.

I år skal det suges!

I fjor laget Nytelse.no sugemaskinen The Oris sammen med 200 norske menn, i år har de utviklet den videre sammen med 350 norske menn for å skape The Oris Pro. De har testet prototyper og vært med i undersøkelser for å gjøre denne favoritten enda bedre. 

-Resultatet er maskinen som runker og suger, i en perfekt kombinasjon for maks stimuli. Guttas tilbakemeldinger har vært essensielle i arbeidet med å gjøre dette til norges nye storfavoritt innen sexlektøy for menn. 350 menn kan ikke ta feil, dette leketøyet gir en unik stimulering fra første sekund, sier Ebbestad.

Variert sexliv

Det å eie et eller flere sexleketøy har blitt helt normalt, og et tegn på et sunt å variert sexliv.

-Heldigvis har vi kommet dit at også leketøy for menn er helt normalisert noe jeg ser på som meget positivt. Det er flott å se at folk er lekne og ønsker å utforske egen sekualitiet og finne nye former for nytelse både alene og sammen med partner, smiler sexologen. 

Kontakter

Bilder

The Oris Pro er utviklet av Nytelse.no sammen med 350 norske menn.
The Oris Pro er utviklet av Nytelse.no sammen med 350 norske menn.
Last ned bilde
The Oris Pro er utviklet av Nytelse.no sammen med 350 norske menn.
The Oris Pro er utviklet av Nytelse.no sammen med 350 norske menn.
Last ned bilde
Sommerpakker er noe av det som toppet salgslistene i sommer.
Sommerpakker er noe av det som toppet salgslistene i sommer.
Last ned bilde

Om oss

Vårt mål i Nytelse.no er å overraske, glede og inspirere deg med sexleketøy for han, henne og par. Vi er offisiell leverandør for de fleste merker i vår bransje. Vi er opptatt av å tilby sexleketøy vi vet gir deg de beste opplevelsene, uansett erfaringsnivå og seksuelle preferanser.

Følg pressemeldinger fra Nytelse.no

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nytelse.no på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nytelse.no

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye