Elden Advokatfirma

Siri Ross Wessel ny partner i Elden Advokatfirma

Del

Advokat Siri Ross Wessel (46) er tatt opp som partner i Elden Advokatfirma. 

Advokat Siri Ross Wessel i Elden Advokatfirma
Advokat Siri Ross Wessel i Elden Advokatfirma Elden Advokatfirma

Advokat Ross Wessel kommer Advokatfirmaet Bax, og før det vært politiadvokat i Oslo politidistrikt i 10 år. Hun har også erfaring fra advokatfirmaet Reiss-Andersen & co. 

— Jeg gleder meg til å bli en del av det ledende advokatfirma innen strafferetten, og ser fram til å bruke den erfaringen og innsikten jeg har fra tiden som påtalejurist til å bli en enda bedre advokat for klientene. 

Ross Wessel skal primært jobbe med straffesaker ved Elden Advokat 

— Vi gleder oss til å få med Siri på laget som del strafferettsmiljøet ved Oslo-kontoret vårt, sier managing partner Anders Brosveet. 

Kontakter

Bilder

Advokat Siri Ross Wessel i Elden Advokatfirma
Advokat Siri Ross Wessel i Elden Advokatfirma
Last ned bilde

Om Elden Advokatfirma

Elden Advokatfirma ble etablert i 1994 som en videreføring av virksomheten til advokat John Elden som ble etablert i 1963.

Elden Advokatfirma har hovedkontor i Oslo, også regionskontorer i Sandefjord, Hamar, Gol, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø.

Selskapet har 85 advokater, 35 advokatfullmektiger og til sammen over 150 medarbeidere.

Følg pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Elden Advokatfirma på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

Vant sak mot barnevernet - far får tenåringen sin endelig hjem9.8.2024 15:19:51 CEST | Pressemelding

Tenåring får komme hjem etter at Barnevernsnemda ikke fulgte Barnevernstjenestens innstilling. Barnevernet hadde innstilt på omsorgsovertakelse og langvarig institusjonsplassering uten at det først var forsøkt å at far hadde omsorgen for tenåringen. - Far har stått i en lang og vanskelig prosess, og er svært lettet over utfallet i saken, sier barneretts-advokat Sara Moreno-Endreson i Elden Advokatfirma.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye