Elden Advokatfirma

Oppdatering fra bistandsadvokaten etter drap i Aremark

Del

Kvinnen som ble drept på Aremark camping ble drept av sin kjæreste. Hun etterlatter seg en mor og tre voksne barn fra tidligere forhold. 

Advokat Anders Frydenberg, Elden Advokatfirma
Advokat Anders Frydenberg, Elden Advokatfirma Elden Advokatfirma

Advokat Anders Frydenberg i Elden Advokatfirma er oppnevnt som bistandsadvokat for avdødes 3 barn. Avdøde etterlater seg en mor og 3 barn fra tidligere forhold. 

– Avdøde og siktede var kjærester, og hadde vært dette noe tid. Avdødes barn er av den opplevelse at det var et harmonisk fohold og at de hadde det godt med hverandre. De er ikke kjent med at det har vært tidligere episoder som skulle tilsi det tragiske utfallet forholdet fikk, opplyser de etterlattes bistandsadvokat, Anders Frydenberg i Elden Advokatfirma. 

De etterlatte er foreløpig ikke avhørt av politiet, men det vil ventelig skje til uken.

– De etterlatte har selvfølgelig mange spørsmål om hva som skjedde den tragiske kvelden på campingplassen, men de har tillit til at politiets etterforskning vil gi de svar etterhvert. De er nå opptatt av at politiet skal få ro til å gjøre sin jobb, og at de selv får ro til å bearbeide det sjokket det er å få vite at deres mor er drept av kjæresten sin., opplyser advokat Anders Frydenberg i Elden Advokatfirma.

De etterlatte følges nå opp av helsevesenet, politiet og bistandsadvokaten. 

Priv. til red.:

De etterlatte ønsker ikke at avdødes identitet gjøres offentlig kjent på nåværende tidspunkt, men vil komme tilbake til dette neste uke. Dersom media allikevel vil offentliggjøre identitet på avdøde bes det om at bistandsadvokaten orienteres på forhånd. 

De etterlater ønsker ikke kontakt med media på nåværende tidspunkt, og ber om at alle mediehenvendelser rettes til advokat Frydenberg i Elden Advokatfirma på media@elden.no / 21611312 (og ikke til advokat Frydenberg direkte)

Kontakter

Om Elden Advokatfirma

Elden Advokatfirma ble etablert i 1994 som en videreføring av virksomheten til advokat John Elden som ble etablert i 1963.

Elden Advokatfirma har hovedkontor i Oslo, også regionskontorer i Sandefjord, Hamar, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø.

Selskapet har over 100 advokater og -fullmektiger, og til sammen over 150 medarbeidere.

Følg pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Elden Advokatfirma på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye