Elden Advokatfirma

Bistandsadvokat etter drap i Aremark

Del

Advokat Anders Frydenberg i Elden Advokatfirma er engasjert som bistandsadvokat for de etterlatte etter drapet i Aremark.

Advokat Anders Frydenberg, Elden Advokatfirma
Advokat Anders Frydenberg, Elden Advokatfirma Elden Advokatfirma

Advokat Anders Frydenberg i Elden Advokatfirma er idag engasjert som bistandsadvokat for de etterlatte etter vedkommende som ble drept i på en campingplass i Aremark tirsdag. 

-Jeg har hatt innledende dialog med mine klienter, og avventer nå sakens dokumenter. De etterlatte har det naturlig nok svært tungt etter den tragiske hendelsen tirsdag kveld, sier advokat Anders Frydenberg i Elden Advokatfirma.

Priv. til red.:

De etterlater ønsker ikke kontakt med media på nåværende tidspunkt, og ber om at alle mediehenvendelser rettes til advokat Frydenberg i Elden Advokatfirma på media@elden.no / 21611312. 

Kontakter

Om Elden Advokatfirma

Elden Advokatfirma ble etablert i 1994 som en videreføring av virksomheten til advokat John Elden som ble etablert i 1963.

Elden Advokatfirma har hovedkontor i Oslo, også regionskontorer i Sandefjord, Hamar, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø.

Selskapet har over 100 advokater og -fullmektiger, og til sammen over 150 medarbeidere.

Følg pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Elden Advokatfirma på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye