XPENG Norge

XPENG debuterer på Goodwood Festival of Speed ​​2024

Del

Foran 200 000 bilentusiaster vil XPENG markere sin markedsintroduksjon i Storbritannia ved å delta på det legendariske motorsport-arrangementet med helt nye XPENG G6.

• XPENG gjør sin offentlige debut i Storbritannia på Goodwood Festival of Speed 2024

• Den nye coupé SUV-en XPENG G6 vil bli utstilt i First Glance Paddock

• XPENG forbereder markedsintroduksjon i Storbritannia senere i år

I underkant av 10 år etter opprettelsen av selskapet, er Xpeng Motors i ferd med å realisere den ambisiøse vekstplanen ved å gjøre sin offisielle introduksjon på det tredje største bilmarkedet i Europa, Storbritannia. Dette følger etter at det helelektriske bilmerket allerede er introdusert i de to største markedene, Tyskland og Frankrike, tidligere i år. Anledningen for introduksjonen er lagt til det ikoniske og sagnomsuste Goodwood Festival of Speed. Det verdenskjente motorsport-arrangementet avholdes i år med en utrolig visning av motor- og motorsporthistorie. I år vil XPENG UK debutere i Storbritannia på festivalen, og vise frem den ferskeste europeiske modellen, XPENG G6. Den elektriske coupé-SUV-en vil bli plassert i en utstilling av flere merker, der deltakerne får stifte bekjentskap med modellen som allerede har rukket å gjøre seg bemerket i en rekke tester utført av media i andre europeiske land. Motorentusiaster vil også kunne se XPENG G6 sin intelligente innovasjon settes på prøve langs Goodwoods beryktede Hill Climb.I løpet av det fire dager lange arrangementet vil 200 000 deltakere fra flere enn 75 land gå inn portene til historiske Goodwood House for å få de første glimtene av ferske bilnyheter fra en rekke bilmerker. De besøkende vil her få muligheten til å bli bedre kjent med XPENG og lære mer om hvordan den intelligente bilprodusenten har kombinert et romslig komfortfokusert interiør med banebrytende KI-drevet teknologi.XPENG G6 har XPENGs innovative SEPA 2.0-plattform med 800V-arkitektur, som sørger for klasseledende ladeeffekt opp mot 280 kW og den mest avanserte programvareteknologien. Den imponerende innvendige plassen, den høye komforten og det oppsiktsvekkende høye nivået på standardutstyr gjør at XPENG G6 har alt for å vinne hjertene til britiske elbilførere.XPENGs deltagelse på Goodwood Festival of Speed skjer mens merket fortsetter ekspensjonen i Europa, etter å ha blitt introdusert tidligere i år både i Tyskland og Frankrike. XENG G6 vil bli tilgjengelig for bestilling i Storbritannia senere i år. Under Festival of Speed vil potensielle kunder i Storbritannia kunne lære mer om XPENG og se den i full aksjon mens den debuterer i Goodwood-bakken.

Kontakter

Om XPENG

XPENG er et globalt selskap for smarte elektriske kjøretøy grunnlagt i 2014 i Guangzhou, Kina, og utvikler rene, intuitive og kreative mobilitetsløsninger. Med bransjeledende forskning og utviklingsfasiliteter bringer XPENG kjøretøy med overlegen sikkerhet, elektrisk effektivitet og ytelse på veien til markeder over hele verden. Selskapet jobber kontinuerlig med å fremme sine kjerneteknologier, inkludert autonom kjøring, SEPA 2.0 og imponerende infotainment-systemer i biler. XPENG har hovedkontor i Guangzhou og Amsterdam, med flere kontorer i Beijing, Shanghai og Silicon Valley.

Følg pressemeldinger fra XPENG Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra XPENG Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra XPENG Norge

Oppdatert XPENG G9 tilbyr nye, smarte løsninger og økt nyttelast15.5.2024 09:00:00 CEST | Pressemelding

Den romslige og smarte elektriske vinneren av Folkets Favoritt-kategorien i Årets Bil-kåring, XPENG G9, får nå en fornyelse som gjør livet enda mer behagelig for sjåføren. Modellen som kan hurtiglade med opptil 300 kW takket være 800V-teknologi, blir nå enda mer brukervennlig ved at den oppdaterte modellen tilbyr trådløs Apple CarPlay og Android Auto. Dette gir XPENG-eiere enda mer frihet til å bruke sine favorittapper underveis. I tillegg kommer det en rekke forbedringer i interiøret, og ekstra gledelig for norske kunder er det at den maksimale nyttelasten har blitt økt. Bilen forventes å være tilgjengelig hos de norske agentene til høsten.

Nye XPENG G6 er årets mest spennende elbil-utfordrer – får norgespremiere 11. april på SHE Conference i Oslo Spektrum2.4.2024 11:30:59 CEST | Pressemelding

Oslo, 2. april 2024 XPENG følger opp suksessen XPENG G9 med en helt ny modell på det norske markedet: XPENG G6. Den elektriske, høyteknologiske, coupé-SUVen sikter seg inn mot det populære mellomstore SUV-segmentet. Med dette fyller XPENG et viktig segment i sin portefølje, og forventningene er høye. XPENG G6 har det som skal til for å bli en storselger i Norge, med en vinnende kombinasjon av konkurransedyktig pris og ledende spesifikasjoner som svært høy ladehastighet (opptil 280 kW) og WLTP-rekkevidde på inntil på 550 km. Bilen får avansert programvareteknologi, i tillegg til god plass, høy komfort og et svært høyt nivå av standardutstyr. Dette fører til at XPENG G6 har alt som skal til for å vinne nordmenns hjerter. Bilen kan velges med to ulike batteripakker og motorer, som gir et valg mellom bakhjulsdrift og Norgesfavoritten firehjulstrekk. XPENGs linjelekre SUV kan bestilles fra mai og vil være på plass hos agentene i løpet av tredje kvartal.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye