AF Gruppen

Bygger helsehus i Larvik

Del

AF Gruppens datterselskap Strøm Gundersen Vestfold er valgt av JVH Eiendom som entreprenør for oppføring av Larvik Helsepark. Kontrakten er en totalentreprise og har en verdi på MNOK 125 ekskl. mva.

Larvik Helsepark.
Larvik Helsepark.

Prosjektet omfatter prosjektering og oppføring av et nytt helsehus med fire etasjer og parkeringskjeller på totalt 7.200 kvm med tilhørende utomhusarbeider.

– Vi setter stor pris på tilliten fra JVH Eiendom for oppdraget med å prosjektere og bygge Larvik Helsepark. Vi ser frem til videre samarbeid med en solid og kompetent samarbeidspartner, sier Yngvar S. Brekke, daglig leder i Strøm Gundersen Vestfold.

Oppstart prosjektering er satt til august 2024 og byggetid er 15 måneder. Kontraktstildelingen forutsetter tilfredsstillende finansiering.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Larvik Helsepark.
Larvik Helsepark.
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye