OBOS

Godt første halvår for OBOS’ kjøpesenter

Del

OBOS sine sju kjøpesentre hadde en total omsetning på 2 417 millioner kroner i årets første halvår. Det er en oppgang på 5,1 prosent sammenlignet med 2023.

Lambertseter Senter er OBOS' største kjøpesenter.
Lambertseter Senter er OBOS' største kjøpesenter. Nyebilder

- Vi er svært fornøyde med halvårets resultat; vi har gode og lojale kunder til våre kjøpesentere – og det vises på tallene, sier forvaltningsdirektør Thor L. Bareksten i OBOS Eiendom.

Lambertseter senter, OBOS’ største kjøpesenter, hadde en omsetning i første halvår på 729 millioner kroner, en vekst på seks prosent.

Ellers utmerker både Oppsal Senter og Holmlia Senter begge med en omsetningsvekst på rundt 12 prosent.

- Våre nærsentere er utrolig viktige for lokalsamfunnet der de er plassert. Selv med stor konkurranse fra storsentre og netthandel, ser vi at flere velger å støtte lokal handel, sier eiendomssjef Mona Bråten.

Juni måned ble isolert sett en flat måned. Det skyldes ifølge Bråten en varm juni i fjor og en kald juni i år. Dette er utslagsgivende for bransjene mat/drikke og klær/sko. Samtidig fikk man motsatt effekt i mai, da denne var varmere enn normalt.

OBOS eier følgende kjøpesentre: Lambertseter, Manglerud, Tveita, Tasta, Holmlia, Oppsal og Sandaker.

Nøkkelord

Kontakter

Om OBOS

OBOS BBL er en medlemsorganisasjon med over 500 000 medlemmer. Siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

Følg pressemeldinger fra OBOS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra OBOS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra OBOS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye