Norges Svømmeforbund

Vi får to norske para-rekorder på NM langbane første dag

Del

Første dag i NM langbane er over, og vi har allerede blitt servert to rekorder! Det har vært god stemning i AdO og mange utøvere som har satt personlig rekorder. 

Anders Skodje Norges Svømmeforbund

Gabriel Steen fra Trondhjem SLK setter ny norsk para-rekord (klasse: SB13) i forsøket på 50 meter bryst. Han svømmer inn på tiden 31.53. I finalen så slår han til igjen og tar den ferske rekorden. Han svømmer inn på tiden 31.38 i finalen. 

Det var to år siden jeg perset ordentlig på denne øvelsen. Jeg kjente etter i morges at jeg kunne gå enda raskere, sier en fornøyd Gabriel Steen. 

Vi gratulerer Gabriel med ny norske para-rekorder! Nå retter vi blikket mot morgendagen og gleder oss til en ny spennende og innholdsrik dag i NM.  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om oss

Norges Svømmeforbund er et særforbund i Norges Idrettforbund, som organiserer grenene svømming, stup, vannpolo, synkron og open water. Forbundet ble stiftet i 1910 og har i dag ca. 70.000 medlemmer i 290 klubber over hele landet.

Norges Svømmeforbund er en organisasjon som skal arbeide for at alle mennesker gis muligheter til å utøve svømmeaktivitet ut fra sine ønsker og behov.

Norges Svømmeforbund skal være en positiv verdiskaper for individ og samfunn, og en ledende organisasjon for å fremme svømmeaktiviteter og livredning. Norges Svømmeforbunds arbeid skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd.

Følg pressemeldinger fra Norges Svømmeforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Svømmeforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Svømmeforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye