Norges Svømmeforbund

Tre svømmere og én stuper tatt ut i OL-troppen som skal til Paris

Del

Henrik Christiansen (Lambertseter SK), Jon Jøntvedt (Bryne Symjeklubb) og Nicholas Lia (OI Svømming) ble for kort tiden siden tatt ut av Olympiatoppen og er en del av den norske troppen som skal til OL i Paris. Helle Tuxen (Pingvin Stupklubb) er også tatt ut og en del av den norske troppen som skal til Paris. 

Norges Svømmeforbund

Olympiatoppen tok onsdag ut den fjerde gruppen utøvere til OL og Paralympics i Paris. 

For Jon Jøntvedt og Nicholas Lia er dette deres første deltakelse i de olympiske leker og vi gratulerer begge med å bli tatt ut.

Dette er Henrik Christiansen sitt tredje OL og vi gratulerer med nok en OL deltakelse.

Det blir også OL-debut for Helle og vi gratulerer henne så mye med å bli tatt ut.

OL i Paris begynner 26. juli og avsluttes 11.august.

For mer informasjon, så kan pressemeldingen til Olympiatoppen leses nedenfor. 

Nøkkelord

Kontakter

Espen Gilje BergslienNorges Svømmeforbund

Tel:9268 3731

Lenker

Om oss

Norges Svømmeforbund er et særforbund i Norges Idrettforbund, som organiserer grenene svømming, stup, vannpolo, synkron og open water. Forbundet ble stiftet i 1910 og har i dag ca. 70.000 medlemmer i 290 klubber over hele landet.

Norges Svømmeforbund er en organisasjon som skal arbeide for at alle mennesker gis muligheter til å utøve svømmeaktivitet ut fra sine ønsker og behov.

Norges Svømmeforbund skal være en positiv verdiskaper for individ og samfunn, og en ledende organisasjon for å fremme svømmeaktiviteter og livredning. Norges Svømmeforbunds arbeid skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd.

Følg pressemeldinger fra Norges Svømmeforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Svømmeforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Svømmeforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye