AF Gruppen

Innstilt til kontrakt om utvidelse av avløpsrenseanlegg

Del

AF Gruppen er av Nedre Romerike vann- og avløpsselskap (NRVA) valgt som totalentreprenør for samspillskontrakten med utvidelse av eksisterende avløpsrenseanlegg i Strømmen på Romerike.

NRVA avløpsrenseanlegg
NRVA avløpsrenseanlegg NRVA

Kontrakten B2 omhandler bygg- og anleggstekniske arbeider. Samspillet skal i første fase av prosjektet optimalisere tekniske løsninger og anleggsgjennomføring, før partene enes om målpris for selve byggingen. Det er planlagt at samspillsfasen skal ta ca. ett år. Det er ventet at en byggekontrakt kan ha en verdi på ca. NOK 1 milliard. Byggekontrakten vil først bli tatt inn i ordrereserven når kontrakten for fase 2 er inngått.

 - AF Gruppen har lang erfaring og kompetanse fra flere lignende prosjekter og kontraktsformer. Sammen med NRVA skal vi bruke denne kompetansen til å finne de beste løsningene for utvidelsen av eksisterende renseanlegg. Vi ser frem til å bidra slik at det nye anlegget oppnår ønsket kapasitet og tilfredsstiller aktuelle krav, sier Amund Tøftum, konsernsjef i AF Gruppen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

NRVA avløpsrenseanlegg
NRVA avløpsrenseanlegg
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 30,5 mrd kroner i 2023 og har i dag ca. 6000 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye