Skanska Norge

Nytt boligprosjekt for Skanska i Stavanger

Del

Skanska skal bygge 40 leiligheter i boligprosjektet Innseilingå Fjordlys i Stavanger for Kalhammaren Boligutvikling AS. Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise og har en verdi på ca 130 millioner kroner eks. mva.

Bygget består av seks etasjer med 40 leiligheter, hvor leilighetene spenner i fra 46 m2 og helt opp til 142 m2. Første etasje inneholder selskapslokale, sportsboder og parkeringsanlegg, de øvrige fem etasjene består av leiligheter. Over parkeringsanlegget vil det bli opparbeidet et tiltrekkende parkanlegg. Videre vil prosjektet bli levert med felles takterrasse hvor en kan nyte sol og en fantastisk utsikt.

- Stavanger og omegn er et viktig satsningsområde for Skanska, hvor vi har bygget opp en god portefølje med spennende prosjekter som bidrar til å utvikle regionen. Ett av disse prosjektene er Innseilingå, hvor vi i flere år har vært involvert i utviklingen og byggingen av de ulike byggetrinnene. Vi er stolte over at Kalhammaren Boligutvikling ønsker at vi i Skanska skal fortsette byggingen av dette fantastiske boligprosjektet, sier Jone Klingsheim, regiondirektør i Rogaland og Agder for Skanskas byggvirksomhet.

- Vi har hatt en ambisiøs byggherre som har utfordret oss gjennom hele prosessen. Som totalentreprenør har vi vært opptatt av gode løsninger og planer. Samarbeidet med byggherren, rådgivere og arkitekten har vært meget godt, og det er en viktig suksessfaktor til at vi har lykkes med dette prosjektet, sier markedssjef for Skanskas byggvirksomhet i Rogaland, Anders Gundersen.

Sammen med Kallhammaren Boligutvikling har Skanska utviklet Innseilingå. I de tidligere byggetrinnene 1-3 er det bygget fem boligblokker med til sammen 116 leiligheter. Fjordlys er det siste av seks bygg som til sammen utgjør Innseilingå. Byggingen forventes å starte i kvartal 4 og ferdigstilles sommeren 2026.

Kontakter

Bilder

Om oss

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Norge er ett av ni hjemmemarkeder der Skanska har virksomhet.

Følg pressemeldinger fra Skanska Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Skanska Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Skanska Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye