Sony Music Norway

Hitmaskinen Morgan Sulele får med seg vestkantkompis AVGVSTVS på «Medisin»

Del

Hitmaskinen Morgan Suleles låter er for mange selve definisjonen på sommeren.

Nå slipper han nok en sommerlåt, nemlig latino/reggaeton-låten «Medisin» - der han har fått med seg «AVGVSTVS».

«Medisin» handler om å møte en dame som er så utrolig attraktiv at du får en fysisk reaksjon. Morgan Sulele beskriver det som å bli truffet av et lynnedslag – en intensitet som ikke kan ignoreres. «Men denne intense tiltrekningen har også en ulempe: Du trenger medisin for å «cool-off»» - forteller Morgan Sulele

«Vi har prøvd å beskrive den følelsen ved å sette den inn i metaforer» - legger AVGVSTVS til.

De snakker om et eksklusivt spa, hvor denne damen er - en eksotisk skjønnhet. De gir henne kallenavnet «Coco Chanel», som et symbol på luksus og klasse. «Å nei, det er ikke Gabrielle artisten, det er Gabrielle Chanel – Coco Chanel.»- sier AVGVSTVS

Låten er et samarbeid mellom Morgan Sulele, produsent Henning Olerud og Hans August Pünther (AVGVSTVS). Produsenten har skapt en “hellatino” produksjon – en blanding av latino og reggaeton – som får låten til å høres ut som en het sommerdag på en strand i Madrid. Basslinjene er sexy og inviterer til dans, og det er også en subtil arabisk vibb som gir låten ekstra krydder.

««Medisin» er også en oppfordring til å være en gentleman og la damene skinne – gi dem den oppmerksomheten de fortjener.»– fortsetter AVGVSTVS

Gutta håper at “«Medisin» vil varme sommerglade mennesker over hele landet. De ønsker at det skal bli en sensuell sommer, og oppfordrer alle til å lære seg teksten og twerke hele sommeren!

«Denne låten er dedikert til alle QUEEEEENS der ute – de sterke, vakre kvinnene som fortjener å skinne» - avslutter gutta. 

«Medisin» er ute onsdag 03.juli.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Entertainment Norway er en del av Sony Music Entertainment Group, og er et av Norges ledende plateselskaper. Vi representerer et bredt spekter av aktive norske og internasjonale artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

Vi respekterer og beundrer våre artister og er stolte av å kunne støtte og tilrettelegge for deres musikk og visjoner ved å skape det rette grunnlaget for kreativitet, vekst og utvikling. Som selskap bestreber vi å gi våre ansatte et godt og stimulerende arbeidsmiljø, og vi ønsker å ha fokus på inkludering, likeverd, mangfold, mental helse og miljø.

Sony Music Entertainment Norway representerer blant annet Adele, Arif, Bernhoft, Beyoncé, Bruce Springsteen, Calvin Harris, deLillos, Foo Fighters, Harry Styles, Ina Wroldsen, Julie Bergan, Justin Timberlake, Klossmajor, Kurt Nilsen, Kygo, Labrinth, Madcon, Maria Mena, Miley Cyrus, Morgan Sulele, Peder Elias, P!nk, Rosalia, Sandra Lyng, Staysman, Stig Brenner, SZA, Travis Scott, Tyler the Creator, Zara Larsson med mange fler.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

William Gamborg slipper "Hvis"1.7.2024 09:00:00 CEST | Pressemelding

Dagen etter han spilte for 2 x fullstappet Parkteatret i Oslo slipper multitalentet William Gamborg melankolske «Hvis». ««Hvis» handler om en relasjon som går mot slutten, og om all usikkerhet og tanker som oppstår rundt det» - William Gamborg Låten ble skrevet med Henrik Stave og Johan Hessel Jelonek for et år siden, men har ligget urørt på mobilen til William siden. «Jeg gikk nylig gjennom alle låtene mine og fant den igjen, viste den frem på TikTok, og folk digget den like mye som meg! Så da passer det fint å slippe den» - William Gamborg Rett før sommeren lå William Gamborg høyt på topplistene med «Glem meg, men jeg glemmer aldri», i sommer opptrådte han for titusener av mennesker på blant annet VG-lista og Norway Cup og slapp låten «No sense» med sine gode venner Bargee og Makosir. Samtidig har han det siste halvåret turnert med dansegruppa Quick rundt om i verden – nå senest i Pakistan, India og Dubai. Han rundet av 2022 med å være #1 på Spotify med «Oppmerksomhet» med Morgan Sul

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye