NorgesGruppen

Feilpakket Bakerens Utvalgte Gourmetloff i Bakerens Utvalgte Kornbrød-poser fra Bakehuset AS i Innlandet fylke

Del

Bakerens Utvalgte Gourmetloff fra Bakehuset AS i Innlandet fylke er i dag 01.07. 2024 pakket i feil pose. Posene de er feilpakket i, er ikke deklarert med melk.

Feilpakkingen gjelder kun produkter forbruker har kjøpt i dag før kl. 12.30 mandag 1. juli 2024. Produktet er nå fjernet fra de butikkene det gjelder; KIWI, SPAR, EUROSPAR, CC Mat og Joker i Innlandet fylke.

For å være på den sikre siden overfor forbrukere med melkeallergi vil vi informere om at det er en risiko for at de kan ha fått feil produkt. Forbrukere som har kjøpt produktet, kan levere det direkte i butikken der det er kjøpt, for å få et nytt produkt.

Produktene det gjelder:

Bakerens Utvalgte Gourmetloff, (inneholder melk)            Bakerens Utvalgte Kornbrød

Pressekontakt:

Øystein Halvorsen

oystein.halvorsen@bakehuset.no

93450027

Om oss

Våre kjedekonsepter står på hver dag for å gjøre morgendagens handel billigere og bedre, inspirere til gode matopplevelser, og bidra til grønne og sunne valgmuligheter.

NorgesGruppen gir forbrukerne valgfrihet gjennom supermarkeder, distriktsbutikker og lavprisbutikker. I tillegg tilbyr MENY, SPAR og Joker netthandel. NorgesGruppen gir konkurransedyktige betingelser og sterke kjedekonsepter til kjøpmenn. Effektiv varelevering og et godt vareutvalg fra ASKO sikrer kjøpmenn over hele landet et godt driftsgrunnlag. NorgesGruppen sysselsetter over 27 000 medarbeidere i egeneid virksomhet og mer enn 40 000 totalt når ansatte i kjøpmannseide butikker inkluderes. Nøkkelverdiene til NorgesGruppen er ansvarlig, samarbeidsorientert og kundeorientert. Selskapet opererer i Skandinavia med hovedfokus i Norge.

Varene folk vil ha
NorgesGruppen fylte 20 år i 2020, men bygger på 150 års erfaring som grossist og detaljist. I dag er kjernevirksomheten engros- og detaljvirksomhet innenfor daglige forbruksvarer. Alle ledd i verdikjeden – fra innkjøp og produksjon, via distribusjon, til handlekurv – jobber mot ett og samme mål: å imøtekomme kundenes behov.

Leverer effektivt til alle deler av landet
NorgesGruppen har 1200 samarbeidspartnere som spenner fra store merkevareleverandører til små produsenter av lokalmat. Mangfoldet av leverandører gjør at vi kan tilby noe for enhver smak. Egne merkevarer fra selskapene UNIL, Joh Kaffe, Matbørsen og Bakehuset gjør vareutvalget i våre butikker unikt.

Til butikker for alle, der folk bor
NorgesGruppen har butikker for alle behov, enten det er lave priser, kvalitetsprodukter, raske løsninger eller inspirasjon til store matopplevelser. Vi har lavpriskjeden KIWI, supermarkedkjedene MENY og SPAR, og nærbutikkjeden Joker. Over halvparten av butikkene er eid av selvstendige kjøpmenn, og vi er tilstede
med butikker i 88 prosent av landets kommuner.

Følg pressemeldinger fra NorgesGruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra NorgesGruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NorgesGruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye