Statens vegvesen

E6 i Namsskogan stenges fire timer natt til mandag 1. juli

Del

I forbindelse med bergingsarbeid ved Tunnsjøelvbrua, sør for Trones, stenges E6 i tidsrommet 00:00 til 04.00 mandag 1. juli. Det blir skiltet omkjøring for lette kjøretøy. Tungtransport må vente.

Bildet viser arbeidet med utbedring av Tunnsjøelvbru, i retning sør mot Grønndalselv. Arbeidet på Tunnsjøelvbrua startet i april i år og skal være ferdig høsten 2024.
Bildet viser arbeidet med utbedring av Tunnsjøelvbru, i retning sør mot Grønndalselv. Arbeidet på Tunnsjøelvbrua startet i april i år og skal være ferdig høsten 2024. Statens vegvesen

Omkjøring for lette kjøretøy blir via fv. 773/fv. 7026/fv. 774. Omkjøringsvegen vil bli skiltet, og trafikanter må påregne om lag en time lengre reisetid. Utplasserte trafikkvakter vil opplyse om oppstillingsplass for tungtransport.  Utrykningskjøretøy må benytte omkjøring via fylkesvegnettet i perioden E6 er stengt. 

Omkjøring for lette kjøretøy blir via fv. 773 fra Brekkvaselv og videre fv. 7026 og fv. 774 til Grøndalselv. Omkjøring fra sør blir motsatt retning.

Bergingsarbeidet er knyttet til arbeidsulykken natt til torsdag 27. juni, der en gravemaskin med fører havnet i Tunnsjøelva under planlagt arbeid på brua. Årsaken stenging av E6 mandag er at gravemaskinen skal heises opp av elva. I forbindelse med utbedringsarbeidet som er under utførelse på Tunnsjøelvbrua er kun ett felt åpent med lysregulering. For å gjennomføre berginga må også det andre kjørefeltet stenges.  

Nøkkelord

Kontakter

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye