AF Gruppen

Bygger 113 leiligheter i Uppsala

Del

AF Gruppens datterselskap HMB har fått i oppdrag å bygge 113 leiligheter i Luthagen for Bonova. Prosjektet vil gjennomføres som en totalentreprise i to faser, med en opsjon på fase 2. Kontraktsbeløpet for begge fasene er MSEK 297 ekskl. mva.

Illustrasjon av Seminaret
Illustrasjon av Seminaret Bonava

Prosjektet, som går under navnet Seminaret, omfatter bygging av 113 leiligheter fordelt på tre svanemerkede boligkvarter. Fase en inkluderer 66 av leilighetene. To kvartaler bygges i rød murstein som en hyllest til den sentrale seminarbygningen fra 1917. Det mindre, frittstående bolighuset får en falurød trefasade som knytter seg til den eldre rektorboligen og gartnerboligen i Seminarparken.

-Vi er glade for å samarbeide med Bonova for å realisere dette prosjektet i Luthagen. HMB ser frem til å bidra til utviklingen av et moderne og bærekraftig boligområde i denne historisk rike delen av Uppsala, sier Bård Frydenlund, konserndirektør i AF Gruppen.

Prosjektering av Seminaret starter umiddelbart og innflytting er planlagt i faser fra høsten 2026. Oppstart av prosjektet er betinget av tilstrekkelig forhåndssalg.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Illustrasjon av Seminaret
Illustrasjon av Seminaret
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 30,5 mrd kroner i 2023 og har i dag ca. 6000 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye