Statens vegvesen

Gjer nytt forsøk på å ta ned steinblokk ved E16 Flenjatunnelen

Del

Det lukkast ikkje natt til i dag, så Statens vegvesen gjer no eit nytt forsøk på å fjerna ei steinblokk i fjellsida ved E16 Flenjatunnelen, på austsida mot Flåm.

Statens vegvesen tek ned denne steinblokka ved E16 Flenjatunnelen natt til laurdag.
Statens vegvesen tek ned denne steinblokka ved E16 Flenjatunnelen natt til laurdag.

– Det tok lengre tid enn antatt, og vi fekk ikkje ned steinblokka ned natt fredag, slik planen opphavleg var, seier byggjeleiar Morten Ørbech Mo i Statens vegvesen.

– Det er veldig beklageleg at me må stengja ei natt til. Men det handlar om trafikktryggleik, og den tar vi som ansvarleg vegeigar sjølvsagt på største alvor, legg han til.

– Det har vore kontinuerleg ledebilkøyring sidan klokka 18.00 torsdag, med eitt køyrefelt ope. Dette vil halda fram til midnatt natt til laurdag. Då stengjer vegen att, fram til klokka 06.00 laurdag morgon, avsluttar Morten Ørbech Mo.

Opphavleg pressemelding, sendt onsdag, kan du lesa her.

Kontakter

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye