Landkreditt

Landkreditt Bank fornyer avtalen med Tietoevry Banking

Del

Tietoevry Banking har inngått avtale med Landkreditt Bank om leveranse av et bredt spekter av bankløsninger, inkludert kjernesystem for bank, kort - og betalingsløsninger, samt løsninger for bekjempelse av økonomisk kriminalitet.

Ole Laurits Lønnum i Landkreditt (til venstre) og Klaus Andersen i Tietoevry Banking
Ole Laurits Lønnum i Landkreditt (til venstre) og Klaus Andersen i Tietoevry Banking

Bankplattformen og løsningene vil til enhver tid være tilpasset de sikkerhetskrav og regulatoriske forutsetninger som gjelder for norsk bankvesen, og det er høye krav til sikker og stabil drift av løsningene. Landkreditt Bank skal i kontraktsperioden migrere til Tietoevry Bankings moderniserte kjernebank, noe som sikrer at Landkreditt Bank får økt skalerbarhet, moderne høynivå api grensesnitt og hurtigere tilgang til ny innovasjon.

Landkreditt Bank har hatt en svært god utvikling over tid og har klare ambisjoner om å vokse videre i både personmarkedet og landbruket. Banken var også først ut med rentekutt denne våren, etter å ha levert et historisk godt resultat for 2023. Digitale løsninger spiller en nøkkelrolle i denne vekststrategien. 

"Med den nye rammeavtalen med Tietoevry Banking gjøres en vesentlig investering i IT-løsninger som gjør at vi kan etterleve våre ambisjoner om videre vekst, med gode priser og brukeropplevelser i sentrum, sier Ole Laurits Lønnum", konsernsjef i Landkreditt. 

"Våre kunder skal oppleve oss som en effektiv og leveransedyktig digitalbank, med gode løsninger og en høy grad av selvbetjening. Helautomatiske låneprosesser som kan gjennomføres uberørt av menneskehender fra start til mål, vil forenkle og forbedre opplevelsen for både kunden og den ansatte", sier Lønnum. 

«Det er en stor tillitserklæring at Landkreditt Bank igjen har valgt Tietoevry Banking som partner for en langsiktig avtale. Det viser at vår moderniserte og skalerbare teknologiplattform er tilpasset behovene til fremtidens digitale bank med høy grad av brukervennlighet og kvalitet levert på en sikker og effektiv måte», sier Klaus Andersen, CEO i Tietoevry Banking.

Kontakter

Einar Storsul, direktør marked og IKT, einar.storsul@landkreditt.no / 916 02 400

Bilder

Ole Laurits Lønnum i Landkreditt (til venstre) og Klaus Andersen i Tietoevry Banking
Ole Laurits Lønnum i Landkreditt (til venstre) og Klaus Andersen i Tietoevry Banking
Last ned bilde

Om Landkreditt

Landkreditt er et solid, mellomstort norsk finanskonsern, som tilbyr de produktene du trenger innen bank, fond, forsikring og eiendomsmegling. Kundene våre befinner seg i både person- og næringslivsmarkedet, hvor landbruk utgjør hovedtyngden.

Landkreditt er et samvirkeforetak, eid av norske bønder, med historie tilbake til 1915. Landkredittkonsernet, med sine omlag 200 medarbeidere, består i dag av konsernselskapene Landkreditt Bank, Landkreditt Forsikring, Landkreditt Boligkreditt, Landkreditt Forvaltning og Landkreditt Eiendom. Konsernet har cirka 38 milliarder kroner i forvaltningskapital.

Følg pressemeldinger fra Landkreditt

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Landkreditt på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Landkreditt

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye