ProMark

Fortino Capital investerer i ProMark for å drive ambisiøse vekstplaner i Europa

Del

Fortino Capital, en europeisk vekstinvestor i B2B-programvarevirksomheter, kjøper og investerer i ProMark, en ledende dansk leverandør av skybasert Workforce Management-programvare. Målet er å utvikle ProMark fra en ledende aktør i Norden til en europeisk utfordrer.

Torkel Olrik, CEO i ProMark
Torkel Olrik, CEO i ProMark

(København, Danmark) ProMark støtter virksomheter med tidsregistrering, fraværshåndtering, aktivitetsrapportering og bemanningsplanlegging gjennom en skybasert Workforce Management-programvareløsning. Virksomheten betjener i dag over 400 kunder i mer enn 20 land. Mer enn 300.000 medarbeidere bruker virksomhetens software-as-a-service løsning på daglig basis.

Med Fortino Capital om bord er ambisjonen å gå fra å være en nordisk markedsleder til å bli en ledende europeisk leverandør av skybasert Workforce Management-programvare. Fokuset vil være på mellomstore og store kunder innen produksjon og tjenester.

Torkel Olrik, CEO i ProMark"Fortino Capital er en erfaren europeisk vekstinvestor, noe som gjør dem til den perfekte matchen til å sikre vår fortsatte suksess. I løpet av de siste årene har vi levert en jevn vekst og fått en posisjon som markedsleder innen Workforce Management i Norden. Med Fortino Capital som katalysator, vil vi akselerere vår internasjonale ekspansjon og bli en europeisk utfordrer. Fortino Capital har mange vellykkede B2B SaaS-selskaper i sin portefølje. Dermed har de også nødvendig kunnskap og kompetanse for å støtte og utvide vår fortsatte vekstreise gjennom investeringer i våre løsninger, organisasjon og nye markeder."

Philipp Remy, Partner i Fortino Capital: "ProMarks evne til å hjelpe kunder i svært komplekse arbeidsmarkeder er en av nøkkelingrediensene i deres suksess. Vi forventer, at utbredelsen av avanserte Workforce Management-løsninger vil være betydelig høyere i produksjonsindustrien enn i andre bransjer. Med sitt unikt spesialiserte produkttilbud er ProMark godt posisjonert for å etablere og opprettholde en markedsledende posisjon i Europa. Vi er glade for denne investeringen og ser frem til å støtte ledelsen på denne lovende vekstreisen.”

Nordiske røtter med en klar visjon

ProMark ble grunnlagt i 1981 med visjonen om å støtte mellomstore og store virksomheter i å øke produktiviteten og lønnsomheten. Det skulle gjøres gjennom å sikre nøyaktige data i sanntid og overholdelse av arbeidsmarkedsregler, samtidig som medarbeidernes engasjement ble forbedret. De siste årene har denne visjonen blitt intensivert gjennom en komplett skybasert Workforce Management-plattform, hvor kunder kan spore medarbeideres arbeidstid, håndtere fravær, planlegge og styre prosjekt- og produksjonsaktiviteter.

Torkel Olrik, CEO i ProMark"Med 40 års inngående erfaring med arbeidsmarkedet i Norden som er underlagt noen av de mest komplekse arbeidstidsregler i verden, har ProMark en unik posisjon og teknisk know-how for å støtte organisasjoner over hele Europa – uansett nivået av kompleksitet.”

Kontakter

Bilder

Torkel Olrik, CEO i ProMark
Torkel Olrik, CEO i ProMark
Last ned bilde

Om Fortino Capital

Fortino Capital er et europeisk investeringsselskap fokusert på raskt voksende B2B-programvareløsninger. De forvalter to private equity-vekstfond og to venturekapitalfond. Med kontorer i Belgia, Holland og Tyskland støtter Fortino Capital ekstraordinære og ambisiøse iverksettere i hele Europa. Fortino Capitals private equity-vekstportefølje inkluderer Cerrix (NL), Addactis (BE), VanRoey (BE), BizzMine (BE), MobileXpense (BE), Efficy CRM (BE), Tenzinger (NL), SpeakUp (NL), Cenosco (NL), Maxxton (NL) og Bonitasoft (FR). Fortino Capitals venturekapitalportefølje inkluderer Vertuoza (BE), TechWolf (BE), Zaion (FR), Salonkee (LUX), Sides (DE), D2X (NL), Altura (NL), Billy Grace (NL), Peers (DE) og Kosli (NO).

Les mer på www.fortinocapital.com.

Om ProMark

ProMark er en førende leverandør av skybaserte Workforce Management-løsninger. Med avansert funksjonalitet til tidsregistrering, fraværshåndtering, bemanningsplanlegging og håndtering av prosjekt- og produksjonsaktiviteter hjelper vår alt-i-en-løsning noen av de største nordiske selskaper med å maksimere medarbeidernes engasjement, produktivitet og lønnsomhet. ProMark har mer enn 85 ansatte og har hovedkontor i Danmark med datterselskaper i Sverige, Norge, Storbritannia og Romania.

Les mer på www.promark365.com.

Følg pressemeldinger fra ProMark

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra ProMark på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ProMark

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye