Pharma Nordic AS

Siv Jensen og Geir Riise tiltrer som styremedlemmer i Pharma Nordic AS

Del

Pharma Nordic kunngjør i dag at tidligere finansminister og partileder av Fremskrittspartiet, Siv Jensen, og lege Geir Riise, tidligere generalsekretær i Den Norske Legeforening, trer inn i selskapets styre. Begge de to har også valgt å investere i selskapet.

Pharma Nordic har som mål å være en ledende aktør innen legemiddelindustrien, med særlig fokus på egenbehandling for å bedre livskvaliteten for pasienter i Norge og Norden.

– Med Siv Jensen og Geir Riise i styret sammen med fortsettende styremedlemmer, er selskapet svært godt rustet til å realisere dette målet samt nå sine strategiske mål og videreutvikle sin posisjon i markedet, sier administrerende direktør Bent Andreassen.

Nye styremedlemmer og investorer

Siv Jensen bringer med seg en omfattende bakgrunn fra norsk politikk og økonomi. Hennes erfaring som finansminister og partileder gir henne en unik innsikt i både nasjonale og internasjonale økonomiske forhold, som vil være til stor nytte for selskapets vekst, finansielle strategier og ambisjoner.

Geir Riise er lege med mastergrad i helseadministrasjon. Riise har hatt en lang rekke tunge verv og stillinger i større virksomheter sist som generalsekretær i Den norske legeforening frem til han gikk av med pensjon i 2021. Hans dype forståelse av helsepolitikk og medisinsk etikk vil styrke selskapets strategiske retning og bidrag til folkehelsen.

Det nye styret vil foruten Jensen og Riise bestå av Helge Strømskag (styreleder) og Dr. Hans Tomter. Wolfgang Koppe, Dr Kjetil Høye og Bent Andreassen trer ut av styret.

– Jeg vil benytte denne anledningen til å takke de som nå fratrer for en viktig og avgjørende innsats, og så er jeg også veldig glad for at Helge og Hans fortsetter. De har vært avgjørende for selskapets suksess og stabilitet, og deres fortsatte engasjement sikrer kontinuitet i styrets arbeid, sier Andreassen

Kontakter

Om Pharma Nordic

Pharma Nordic er et norsk legemiddelselskap som har eksklusive distribusjonsrettigheter i de nordiske landene for innovative medisiner og medisinsk teknisk utstyr. Produktene som lisensieres er allerede markedsført i andre land eller er i ferd med å bli lansert utenfor Norden. Pharma Nordic ønsker å møte de felles utfordringene som kjennetegner Norden; en aldrende befolkning; en økt forekomst av kroniske sykdommer og med påfølgende press på primærhelsetjenesten. Selskapets ambisjon er derfor å oppdage og utvikle medisinske produkter som forbedrer folks evne til egenbehandling og sørge for at disse produktene er tilgjengelige i det nordiske markedet.

Med de nye styremedlemmene på plass er Pharma Nordic svært godt posisjonert for å møte fremtidige utfordringer og fortsette sin reise mot å posisjonere seg som en tydelig aktør på det nordiske markedet.

Følg pressemeldinger fra Pharma Nordic AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Pharma Nordic AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Pharma Nordic AS

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye