Sony Music Norway

Destina deler sin personlige reise i «Don’t trip»

Del

Med sin fjerde singelutgivelse i år, «Don’t trip», tar Destina lytterne med på en personlig reise gjennom motgang og triumf. Hun viser nok en gang evnen til å kombinere klubbvibes med tekster som treffer!

Artisten forteller om et liv hvor hun har vært gjennom mye. Følelsen av å bli dratt ned av andre, samtidig viktigheten av å holde det ekte. Teksten til «Don’t trip» kom til en dag hun satt alene i studioet, og er inspirert av dette. Ordene bare fløt, og hun knota ned hele låten på én time.

«Jeg har opplevd mye tvil og nedlatenhet. Mange har prøvd å bryte meg ned, men jeg har alltid fortsatt min egen grind. Jeg er ikke en som bare snakker om drømmer – jeg oppnår dem. «Don’t trip» ble til en dag jeg satt alene i studioet. Ordene fløt, og jeg skrev hele låten på én time. Da jeg delte den med venner og fans, var responsen overveldende positiv.» - forteller artisten

Sammen med produsenten Håwk ble låta tatt til neste nivå – ny beat, fresh mix, og vokalene on point. «Don’t trip» er en blanding av personlig refleksjon og fengende hooks.

Destina oppfordrer lytterne til å ikke la tvil eller motgang stoppe dem. Sangen er en hyllest til utholdenhet, tro på seg selv og evnen til å overvinne hindringer. Med «Don’t trip» viser Destina at hun er her for å bli.

«Don’t trip» er ute fredag 05.juli

 Destina har virkelig fått fart på musikken sin med tre nye låter i år, «Sprengt - Tell a friend», «Dra» og «Faller tilbake». Hun visste tidlig at musikk var hennes greie, og som 14-åring tok hun et modig valg og hoppet av skolen for å satse på låtskriving. Med en fortid i danseverdenen, hvor hun blant annet tok hjem gull i NM i dancebattles tre år på rad, har hun alltid vært i bevegelse. Men det var først for noen år siden hun fant ut at det var foran publikum hun hørte hjemme.

Tenåringen fra Oslo har en egen evne til å fange følelser i ord, og skriver alle tekstene sine selv. Hun har sakte men sikkert bygget seg opp en gjeng med følgere, spesielt på TikTok, hvor hun deler små klipp av livet og musikken. I fjor tok hun saken i egne hender og holdt sin aller første konsert, hvor over 150 ungdommer dukket opp og sang med på hver låt. Destina er nå klar for å vise flere hva hun kan, og startet året sterkt med singelen «Sprengt (Tell a friend)». Nylig varmet hun opp for den svenske artisten Yaeger, og viste at hun hører hjemme på scenen.

Kontakter

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Entertainment Norway er en del av Sony Music Entertainment Group, og er et av Norges ledende plateselskaper. Vi representerer et bredt spekter av aktive norske og internasjonale artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

Vi respekterer og beundrer våre artister og er stolte av å kunne støtte og tilrettelegge for deres musikk og visjoner ved å skape det rette grunnlaget for kreativitet, vekst og utvikling. Som selskap bestreber vi å gi våre ansatte et godt og stimulerende arbeidsmiljø, og vi ønsker å ha fokus på inkludering, likeverd, mangfold, mental helse og miljø.

Sony Music Entertainment Norway representerer blant annet Adele, Alan Walker, Arif, Bernhoft, Beyoncé, Bruce Springsteen, Calvin Harris, deLillos, Emma Steinbakken, Foo Fighters, Harry Styles, Ina Wroldsen, Julie Bergan, Justin Timberlake, Klossmajor, Kurt Nilsen, Kygo, Labrinth, Madcon, Maria Mena, Miley Cyrus, Morgan Sulele, Peder Elias, P!nk, Rosalia, Sandra Lyng, Staysman, Stig Brenner, SZA, Travis Scott, Tyler the Creator, Zara Larsson med mange fler.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

William Gamborg slipper "Hvis"1.7.2024 09:00:00 CEST | Pressemelding

Dagen etter han spilte for 2 x fullstappet Parkteatret i Oslo slipper multitalentet William Gamborg melankolske «Hvis». ««Hvis» handler om en relasjon som går mot slutten, og om all usikkerhet og tanker som oppstår rundt det» - William Gamborg Låten ble skrevet med Henrik Stave og Johan Hessel Jelonek for et år siden, men har ligget urørt på mobilen til William siden. «Jeg gikk nylig gjennom alle låtene mine og fant den igjen, viste den frem på TikTok, og folk digget den like mye som meg! Så da passer det fint å slippe den» - William Gamborg Rett før sommeren lå William Gamborg høyt på topplistene med «Glem meg, men jeg glemmer aldri», i sommer opptrådte han for titusener av mennesker på blant annet VG-lista og Norway Cup og slapp låten «No sense» med sine gode venner Bargee og Makosir. Samtidig har han det siste halvåret turnert med dansegruppa Quick rundt om i verden – nå senest i Pakistan, India og Dubai. Han rundet av 2022 med å være #1 på Spotify med «Oppmerksomhet» med Morgan Sul

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye