FINN.no

De mest sette boligene på FINN

Del

Nesøya, Kalvskinnet og Madla - her er boligene vi er nysgjerrige på og drømmer om nå!

Denne herskapelige boligen på Kalvskinnet i Trondheim er blant de mest besøkte på FINN eiendom hittil i år.
Denne herskapelige boligen på Kalvskinnet i Trondheim er blant de mest besøkte på FINN eiendom hittil i år. Foto: Areal AS

-Det har vært et spennende år så langt på FINN eiendom, med flere unike eiendommer som har fanget oppmerksomheten til potensielle boligkjøpere og nysgjerrige FINN-brukere, forteller Jørgen Hellestveit, boligekspert og leder i FINN eiendom: 

-Alt tyder på at nordmenns interesse for boligmarkedet virkelig er på topp - vi har hatt svært høye besøkstall de siste ukene.

Høy luksus- og kjendisfaktor
Hittil i år (januar til og med mai) har det blitt annonsert over 48.000 nye bruktboligannonser på FINN eiendom - en økning på 5 prosent sett mot i fjor.

I samme periode har det også vært over 142 millioner besøk inn til boligannonsene på FINN, som tilsvarer en økning på 10 prosent sett mot samme periode i fjor. 

De ti mest sette besøkte boligene på FINN hittil i 2024 (januar til og med mai):

 1. Nesøya - 89 millioner kr - 175.000 besøk

 2. Nøtterøy/Lahelle - 36 millioner kr- 166.000 besøk

 3. Snarøya - 59 750 000 kr - 142 000 besøk

 4. Nordbymoen - 128.000 besøk

 5. Bryne/Hauge - 8 790 000 kr - 122 700 besøk

 6. Madla - 36 millioner kr - 107 000 besøk

 7. Gimle/Halden - 4 950 000 kr - 101 000  besøk 

 8. Bekkestua/Jar- 23 750 000 kr - 98 500 besøk

 9. Besserud/Holmenkollen - 49 500 000 kr - 95 900 besøk

 10. Kalvskinnet - 59 millioner kr  - 94 870 besøk

null
Jørgen Hellestveit - boligekspert og leder i FINN eiendom. Foto: Øystein Klock/FINN. Foto: Øystein Klock/FINN.

-Det er fascinerende å se hvordan boliger med høy pris og/eller kjendisfaktor tiltrekker så stor interesse på FINN. Den fjerde mest sette boligen på FINN hittil i år, er huset til treningsprofil Funkygine, mens den syvende mest sette er boligen til tidligere Frp-topp Per Sandberg. Begge boligene har vært mye omtalt i mediene, noe som selvfølgelig pirrer folks nysgjerrighet, forteller Hellestveit i FINN:  

-  Ellers viser topplisten at nordmenn elsker å drømme seg bort, og at dyre boliger - gjerne med en unik stil eller beliggenhet, er noe svært mange koser seg med å se på. Tidligere år har vi også sett at småbruk, spesielle leiligheter eller andre, mer kuriøse boligannonser slår an.

Nøkkeltall for FINN eiendom hittil i 2024 (januar til og med mai)

 • Over 142 millioner besøk inn til annonsene

 • Over 301 millioner sidevisninger

 • Over 23 millioner fritekstsøk

 • Småbruk / gårdsbruk, bolig til leie og Oslo er blant de mest brukte søkeordene.

Nøkkelord

Kontakter

Om FINN

Vi er der for deg når du skal selge boligen din, når du er på jakt etter en pent brukt sofa, når du er moden for et karriereskift, hvis du finner ut at du vil bytte bil, reise på ferie eller leie hytte til påsken; vi er der for de fleste anledninger. 

FINN er Norges største markedsplass, og skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN stedet. 

Vil du vite mer om menneskene bak produktet FINN, og litt om hva vi driver med, så besøk oss gjerne på vår inspirasjons- og innholdsside FINNspirasjon, eller på Jobbifinn.finn.no.

Har du spørsmål om data, tall eller innsikt fra FINN? Send en henvendelse til presse@finn.no (i helger og ferier er det dessverre ikke sikkert vi rekker å besvare alle henvendelser). 

Følg pressemeldinger fra FINN.no

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra FINN.no på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra FINN.no

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye