Amedia

Geir Søndeland skal lede RA Stavanger

Del

Geir Søndeland (39) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i den nye digitale byavisen RA Stavanger som kommer i høst. – Jeg gleder meg enormt til å komme i gang, sier han.

– Med RA Stavanger vil Norges beste, vakreste og viktigste by få den friske, freidige og folkelige avisen den fortjener, sier Geir Søndeland.
– Med RA Stavanger vil Norges beste, vakreste og viktigste by få den friske, freidige og folkelige avisen den fortjener, sier Geir Søndeland.

Bak RA Stavanger står landets største utgiver av redaktørstyrte medier, Amedia. Planene om den nye avisen i byen ble offentliggjort tidligere denne uka.

– Norges beste, vakreste og viktigste by trenger mer enn Stavanger Aftenblad. Stavanger skal få den friske, freidige og folkelige avisen byen fortjener. Jeg har konkurrert mot Aftenbladet før. Nå er jeg supermotivert for å gjenoppta konkurransen og gi alt for byen og innbyggerne som kaptein for RA Stavanger, sier den nyansatte redaktøren.

Geir Søndeland kommer nå fra Stavanger Aftenblad, der han begynte i 2013. De siste ti årene har han vært politisk journalist for Aftenbladet i Oslo. Han har også bakgrunn fra Rogalands Avis (RA), der han jobbet  fra 2010 til 2013. I RA dekket han nyheter, næringsliv og politikk, og var også en periode klubbleder for journalistene der. 

– Jeg elsker konkurranse og har vært en lagspiller hele livet mitt. Snart går jeg i gang med å bygge mitt drømmelag i RA Stavanger. Det blir noen spennende og intense måneder fram til lansering i høst. Jeg lover at vi sammen skal gjøre byen stolt, sier Søndeland.

– Jeg er svært fornøyd med ansettelsen av Geir som ansvarlig redaktør og daglig leder i RA Stavanger. Han er fra byen, kjenner den godt og har et stort og spennende kontaktnett. Han er en engasjert og reflektert Stavanger-patriot med et sterkt ønske om å lage en levende byavis for dem som bor og jobber i byen, være først med siste nytt og bidra til en aktiv samfunnsdebatt, sier konserndirektør Ingrid Skogrand i Amedia. Hun er styreleder i RA Stavanger.

– Stavanger er Norges fjerde største by med 150.000 innbyggere, og den vil vokse videre de nærmeste årene. Byen er inne i en spennende utvikling. Vår etablering av RA Stavanger er et bidrag for å få belyst viktige lokale spørsmål fra flere sider, sier Ingrid Skogrand.

Kontakter

Ansvarlig redaktør i RA Stavanger, Geir Søndeland
Epost: sundeez@gmail.com
Telefon: 932 06 292

Styreleder Ingrid Skogrand i RA Stavanger
Epost: ingrid.skogrand@amedia.no   
Telefon: 951 34 674

Om Amedia

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier to millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

kommunikasjon@amedia.no

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye