seeyouAI

seeyouGPT åpen betalansering - Forbedrer brukeropplevelsen for minst 98,8% av verdens GPT-brukere

Del

Bjørn Sellæg, seeyouAI’s opprinnelige gründer, CEO og co-sjefsdesigner, uttaler:

«Etter nesten fire år, over 300 000 utviklingstimer og testing i over 100 land, lanserer vi nå stolt seeyouGPT i åpen beta. seeyouGPT tilbyr fullstendig personvern og løser problemet med manglende kontinuerlig tilgang til sanntidsdata og illustrasjoner for de 98,8% av de over 200 millioner brukerne som ikke betaler for premium versjonene av de nåværende GPT-ene. 

Som et selskap med dobbelt bunnlinje, støttet av Norges fremste investorer, er vi dedikert til å humanisere kunstig intelligens, for én person av gangen. Å ha en dobbel bunnlinje betyr å bruke AI til beste for menneskeheten, noe som er like viktig for oss som å tjene penger for våre aksjonærer. Derfor tilbyr seeyouGPT sikker sanntidsdatatilgang og bilder, tilgjengelig gratis for alle, verden over.

Å teste seeyouGPT mot ChatGPT eller noen annen LLM vil snakke for seg selv. Den vedlagte seeyouGPT beta-annonseringen beskriver hvordan vår teknologi også gir seeyouGPT en varig konkurransefordel i en generativ AI-industri som er forventet å vokse med 39,6 % årlig (CAGR) frem til 2032.»

Karina Hollekim, seeyouAI’s nye sjefsevangelist, forfatter, foredragsholder, og tidligere Red Bull BASE hopper og freeskier, kommenterer:

«SeeyouGPT fungerer som en beskyttende brannmur mellom deg og de store internasjonale språkmodellene. Vi overholder GDPR, EUs AI Act og vi oppfyller Europakommisjonens standarder for ansvarlig AI.

Vi deler opp spørsmål og oppgaver, og separerer behandling av sanntidsdata og internettsøk fra forhåndstrente data. Dette sikrer at ingen kan bruke dine spørsmål til å trene sine modeller eller samle data om deg. Samtidig garanterer denne oppdelingen at seeyouGPT alltid kan bruke den beste tilgjengelige teknologien for hver enkelt del av spørsmålene og oppgavene du ønsker hjelp med.»

Mona Johannesson, rekruttert fra tech giganten PLAY’n GO, og også kjent som en av Sveriges internasjonale toppmodeller de siste 20 årene, med et tilhørende globalt nettverk, kommer til seeyouAI’s som ny markedsdirektør og co-sjefsdesigner. Mona vektlegger hvordan:

«Plattformen tilbyr hjelp med nesten hva som helst, inkludert tilgang til sanntidsdata og bilder, og setter en ny standard for personvernfokusert AI-assistanse. seeyouGPT har en rent skandinavisk estetikk, som fokuserer på brukeropplevelse og personvern. Vi tror seeyouGPT er den beste GPT som finnes. Men ikke ta vårt ord for det; Sammenlign seeyouGPT direkte mot premium-versjonene av alle andre AI-modeller, og vurdere selv.

I betaperioden frem til 30. september vil vi utvide seeyouGPT’s muligheter og introdusere funksjoner som vår verdensomspennende testede og populære kalenderintegrasjon, videokonferansebestilling, opptak, automatiserte transkripsjoner og Selfie Loop via vårt virtuelle kamera. Vårt mål er å gjøre seeyouGPT til den beste globale personlige AI-assistenten.»

null
null

Hvordan seeyouGPT er bygget opp

Her ser man flytdiagrammet av hvordan seeyouGPT fungerer som en brannmur som beskytter din identitet og dine data. Samt hvordan vi bryter ned oppgaver i individuelle komponenter og løser hver enkelt med den beste teknologien for akkurat det spesifikke spørsmålet eller problemet du vil at vi skal hjelpe deg med.

Eller, med våre ord, hvordan vi menneskeliggjør kunstig intelligens for én person av gangen.

null

Dokumenter

Følg pressemeldinger fra seeyouAI

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra seeyouAI på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra seeyouAI

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye