Statens vegvesen

Asfaltering på dagtid på E6 nord for Røra i Inderøy kommune

Del

Arbeidet med kurveutvidelse og kurveutretting på E6 forbi Røskje i Inderøy kommune i Trøndelag fylke går mot slutten. Onsdag til fredag blir det asfaltering.

Kartet angir strekningen som skal asfalteres.
Kartet angir strekningen som skal asfalteres. Kart: Statens vegvesen.

Det er en strekning på cirka 500 meter som skal asfalteres med flere lag mellom klokken 06.00 til klokken 15:00 onsdag, torsdag og fredag denne uken.

Manuell dirigering

Det vil være manuell dirigering på stedet så lenge asfalteringen pågår. Det må påregnes noe ventetid i arbeidsperioden for asfalteringen. Statens vegvesen beklager ulempene dette medfører. E6 vil være åpen i begge retninger utenfor angitt arbeidstid for asfalteringen.

Utførende entreprenør for asfaltarbeidene er Veidekke.

Vis hensyn og vær oppmerksom

Statens vegvesen oppfordrer til at trafikantene viser hensyn og følger skilting og manuell dirigering. Sikkerheten for trafikantene og de som arbeider er det aller viktigste.

Det anbefales å følge med på vegvesen.no eller Vegvesenets trafikk-app for oppdatert informasjon om trafikkavviklingen: 

Nøkkelord

Kontakter

Pressevakt Drift og vedlikehold

* Drift, vedlikehold og forvaltning av riksvegnettet * Brøyting/strøing/salting * Asfalt * Rekkverk * Bruer * Tunneler * Fjelloverganger * Rasteplasser * Inspeksjoner * Ferje

Tel:479 05 472pressedv@vegvesen.no

Bilder

Kartet angir strekningen som skal asfalteres.
Kartet angir strekningen som skal asfalteres.
Last ned bilde

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye