TV 2

Casper Ruud og Holger Rune klar for ny superduell på TV 2

Del

Nordens to desiderte største tennisstjerner møtes til nye dueller i Norge og Danmark i høst. Begge kampene sendes på TV 2.

Nordic Battle 2024

Det er gjennom turneringen Nordic Battle 2024 at de to tennisrivalene igjen skal kjempe mot hverandre over to kamper. Den første kampen spilles på Varner Arena i Asker den 30. november 2024, mens den andre og avgjørende kampen spilles i Royal Arena i København den 3. desember 2024.

Gjennom de to kampene skal Ruud og Rune avgjøre hvem av de to som er Nordens beste tennisspiller. Casper Ruud er for øyeblikket rangert som nummer åtte i verden på ATP-rankingen, mens Holger Rune er rangert som nummer 15.

– Jeg ser virkelig frem til å spille foran de fantastiske tilskuerne i Norge igjen, og deretter komme på besøk til deg noen dager senere i København i retur. Det er på tide å vise naboene våre nok en gang hvilken nasjon som er den overlegne innen idrett, sier Casper Ruud til sin danske motstander.

Da de to spillerne møttes i turneringen Ultimate Tennis Showdown i Telenor Arena i februar, vant Casper Ruud 3-1 i sett over Rune. Nå vil dansken ha revansj.

– Jeg er glad for at Casper tok imot utfordringen, og jeg gleder meg til å spille foran de danske tilskuerne i København. Jeg håper også å få litt dansk støtte i Oslo, så vi kan vise dem hvem de virkelige vikingene er, forteller Rune.

Begge kampene i Nordic Battle 2024 sendes direkte på TV 2 Play og TV 2s sportskanaler.

– Det er naturlig for TV 2 å være tett på når to av verdens aller beste tennisspillere møtes til duell på norsk og dansk jord. Det ble en folkefest da de spilte mot hverandre i Telenor Arena i vinter, og seerne kan glede seg til tennis av ypperste kvalitet når de nå møtes igjen. I ventetiden kan seerne glede seg til en sommer og høst med de største tennisstjernene fra ATP-sirkuset på TV 2, forteller Vegard Jansen Hagen, sportsredaktør i TV 2.

Fra 2024 sikret TV 2 seg rettighetene til ATP-tennis. Avtalen inkluderer alle turneringer på nivåene ATP Masters 1000, ATP 500 og ATP 250. Gjennom sommeren spilles det en rekke ATP-turneringer. Det er spesielt verdt å notere seg ATP-turneringene i Båstad, Montreal og Cincinnati der Casper Ruud skal spille. 

Alle kampene sendes direkte på TV 2 Play og TV 2s sportskanaler.

Kontakter

Bilder

Om oss

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye