Norsk Osteopatforbund

Fersk utgave av Osteopaten med bredt utvalg av fagstoff

Del

2. utgave av Osteopaten 2024 er nå tilgjengelig for lesing. Denne utgaven inneholder verdifulle erfaringer fra osteopater som driver praksis ute i distriktene, samt annet spennende fagstoff.

Denne utgaven inneholder et rikt utvalg av fagstoff, inkludert temaer som pediatri, billeddiagnostikk og klinikkdrift. Du finner også en praktisk oversikt over kommende aktiviteter som kan være nyttige for både osteopater og andre i helsevesenet.

Redaktør Ingrid Nicander er fornøyd med den nye utgaven.

– Denne utgaven inneholder litt av alt, og det er spesielt mange fine perspektiver på det å drive klinikk ute i distriktene, noe som er og kan bli aktuelt for veldig mange fremover, sier Nicander.

Du kan lese hele fagbladet her: Osteopaten, 2. utgave 2024

Osteopaten er produsert av Norsk Osteopatforbund for våre medlemmer, men innholdet vil også kunne være relevant for kollegaer i andre faggrupper og øvrige interesserte.

Kontakter

Om oss

Norsk Osteopatforbund arbeider for å sikre våre medlemmers faglige og politiske interesser. Vi jobber for å styrke osteopatiens posisjon i Norge og internasjonalt, gjennom høy faglig- og yrkesetisk standard. Vi skal utover dette fremme kvalitet i osteopatiutdanningen, samt utvikle faget slik at vi til enhver tid fremmer god folkehelse, og dermed bidra til å løse befolkningens muskel- og skjelettlidelser. Osteopater er autorisert helsepersonell. 

Følg pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Osteopatforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye