Statens vegvesen

Nå blir «trappesnarveien» ved kollektivterminalen i Giæverbukta midlertidig stengt

Del

Trappen som i dag fungerer som snarvei for fotgjengere gjennom anleggsområdet i Giæverbukta, blir nå midlertidig stengt grunnet planlagt anleggsarbeid.  

Bildet viser den midlertidige trappen i Giæverbukta, som nå blir stengt grunnet anleggsarbeid
Bilde av den midlertidige trappen som er satt opp, og som nå blir stengt i ca. to uker fremover Statens vegvesen

Mandag 24. juni starter PEAB med asfaltering og anleggsarbeid i området rundt den midlertidige snarveien i Giæverbukta. Det betyr at trappen blir stengt for all ferdsel i ca. 2 uker mens arbeidet pågår, og gående må igjen benytte seg av den litt lengre ruten rundt kollektivterminalen.

Følg skiltingen

Prosjektleder i Statens vegvesen, Roy-Lars Olsen oppfordrer alle som ferdes i området til å følge skiltingen, for egen og andres sikkerhet.

– Vi har tidligere hatt utfordringer knyttet til personer som tar seg over sperringer i anleggsområdet for å krysse Erling Kjeldsens veg, kun fordi de ønsker å spare noen minutter på å slippe å gå rundt. Dette skaper unødvendig risiko for ulykker, og er hovedgrunnen til at vi fikk satt opp den midlertidige trappen i utgangspunktet.

Trappen vil åpnes igjen straks det lar seg gjøre, slik at den igjen kan benyttes som snarvei gjennom anleggsområdet.

Kontakter

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye