AF Gruppen

Bygger nytt avløpsrenseanlegg i Skåne

Del

AF Gruppen har fått i oppdrag å bygge et nytt avløpsrenseanlegg i Knislinge i Östra Göinge kommune på vegne av Skåne Blekinge Vattentjänst AB (SBVT). Kontraktsverdien er på MSEK 261 ekskl. mva. Prosjektet vil bli gjennomført som en totalentreprise.

Illustrasjon av vannrenseanlegget i Knislinge
Illustrasjon av vannrenseanlegget i Knislinge AF Bygg Syd

Det nye avløpsrenseanlegget vil håndtere avløpsvann fra tettstedene Knislinge, Broby og Sibbhult samt omkringliggende mindre tettsteder. Prosjektet omfatter komplett anlegg med nødvendige bygnings- og grunnarbeider, maskin-, VVS- og elektroinstallasjoner samt prosjektering og konstruksjonsarbeider.

-Vi er stolte over å få tilliten til å bygge dette viktige prosjektet. Byggingen av Knislinges nye avløpsrenseanlegg vil ikke bare modernisere regionens infrastruktur, men også styrke vårt engasjement for bærekraft og samfunnsutvikling, sier Bård Frydenlund, konserndirektør for Sverige i AF Gruppen.

Prosjekteringen vil starte høsten 2024 og byggestart er planlagt til våren 2025.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Illustrasjon av vannrenseanlegget i Knislinge
Illustrasjon av vannrenseanlegget i Knislinge
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 30,5 mrd kroner i 2023 og har i dag ca. 6000 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye